Buytaert Immo Consulting
Prix demand造995.000
Superficie du terrain3.815 m²
Surface habitable360 m²

Contact Buytaert Immo Consulting

Landelijke villa gelegen in een rustige en groene omgeving te Brasschaat / / Maria-ter-Heide.
Dit perceel beschikt over een op te frissen woning van 360m2 bewoonbare oppervlakte. Met een totale oppervlakte van 3815m2 en een straatbreedte van 57 meter geniet u maximaal van uw privacy. In de zuidoost tuin is het bovendien heerlijk vertoeven.
We betreden de woning via de riante inkomhal met vestiaire en een apart gastentoilet. Tevens treffen we hier een extra ruimte aan die eventueel kan dienen als bureau. Ook de toegang naar de droge kelder (20m2) vinden we hier terug. Vervolgens begeeft men zich vanuit de inkomhal, door middel van een glazen deur, naar de ruime leefruimte. Deze is opgedeeld in het salon met gezellige open haard en de eetkamer. Door de vele raampartijen kan men hier genieten van natuurlijk lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken die voorzien is van alle comfort. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers nog een berging met aansluitend de dubbele inpandige garage. We bereiken de nachthal op de eerste verdieping via de houten trap in de inkomhal, deze geeft uit op vier ruime slaapkamers (20m2-20m2-12m2-30m2) waarvan één met aanpalend een grote dressing, een extra opbergruimte (6m2) en twee badkamers waarvan één voorzien van bad, douche, dubbele lavabo en één van een douchebad en dubbele lavabo. Ook vinden we op het eerste verdiep een tweede gastentoilet terug. De zolderverdieping is bereikbaar via een uitrekbare trap in de opbergruimte. Deze heeft een oppervlakte van ca. 72m² en kan naar eigen belangen worden ingedeeld, zoals bv. twee extra slaapkamers, hobbyruimte, ... Het zolder is geïsoleerd.
De mooie aangelegde tuin is volledig omheind. De tuin beschikt over regenwatersproeiers. Het terras is voorzien van een zonnetent, horren, barbecue en open haard.
EPC - score C.
Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A

ID de propriété1525
Prix demand造995.000
Type de maisonVilla
Surface habitable360 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain3.815 m²
Année de construction1996
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages2
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 4.427
EPC257 kWh/m²
Code unique0002835794
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique-
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Buytaert Immo Consulting