6 luxe appartementen in een uniek nieuwbouwproject! Oudaen 7, 2970 Schilde 's Gravenwezel
Réf. 4308598

De Boer & Partners Immobiliën Groep
Prix demand造583.700
Superficie du terrainInconnu
Surface habitableInconnu

Contact De Boer & Partners Immobiliën Groep

Zes luxe-appartementen in een uniek nieuwbouwproject in het groene hart van 's Gravenwezel. 

WONEN NAAR WENS
Zes luxe-appartementen, van gelijkvloers met tuin tot penthouse met riante terrassen, alles met de perfecte zuid-west oriëntatie. Met zonlicht van ‘s morgens vroeg in de slaapkamers, tot ‘s avonds laat op het terras aan de leefruimte. Dankzij de ideale plaatsing van de overdekte terrassen ten opzichte van de ramen geniet u van een aangenaam binnenklimaat.

Deze appartementen zijn bijna energie neutraal (BEN) met een geschat E-peil rond 20, waardoor u vijf jaar een korting tot 100% op de onroerende voorheffing kunt krijgen.

Er is keuze uit 6 appartementen, gaande van ca. 127m² tot 150m², met of zonder tuin (tot ca. 180m²) en terrassen van ca. 34m² tot 50m². Twee of drie slaapkamers, één of twee badkamers, twee appartementen samenvoegen? Alles is mogelijk!
In de ondergrondse garage zijn er staanplaatsen en extra kelderbergingen voorzien.

De appartementen strekken zich uit van voor-tot achtergevel en kijken langs alle kanten uit op het groen. Ervaar het ruimtegevoel zowel binnen als buiten, dankzij de grote raampartijen en ruime terrassen aan uw leefruimte, keuken en slaapkamers. 

Residentie Giardino is er voor wie rust, privacy en vertrouwen op prijs stelt. Met slechts 6 appartementen, woont u in een kleine residentie.
Zo woont u niet alleen in alle vertrouwen. Ook in alle rust. Ver weg van de straatzijde, zonder verkeer of inkijk dankzij een afgesloten voortuin én 2.545m² parktuin.

Anders dan de meeste nieuwbouwprojecten, hoeft u niet te wachten op een volwaardige tuin. U geniet nu al van 150 jaar oude esdoorns, beuken en lindebomen. De beukenhaag, 50 jaar geleden aangeplant door Wirtz, reikt vandaag al 4 meter hoog. In het midden van de tuin is er een gezellig tuinhuisje met open haard. En vanaf de overdekte fietsenstalling vertrekt u ineens naar het Kloosterfietspad.

Residentie Giardino steunt op een sterke structuur in beton. De houten terrassen op een staalstructuur. Voor de afwerking koos de architect voor een duurzame houten gevelbekleding, goed bestand tegen onze regen en hete zomers. Energiezuinig? Uiteraard wordt Giardino gebouwd volgens wettelijke energie- en schilnormen. Voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, optimale ventilatie en hergebruik van regenwater. Zo bent u op een duurzame toekomst voorbereid.

ID de propriété4308598
Prix demand造583.700
Type de maisonAppartement
Surface habitable -
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher -
Salles de bains-
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique-
Zone inondableNon communiqué
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

De Boer & Partners Immobiliën Groep Schoolstraat 2, 2970 Schilde

  • Lundi - JeudiOuvert du 09.00 - 18.00
  • Vendredi Ouvert du 09.00 - 17.00
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 14.00
  • Dimanche Fermé

Contact De Boer & Partners Immobiliën Groep