Stijlvolle villa met prachtige buitenruimte en magazijngedeelte Houtstraat 19, 8720 Oeselgem
Réf. TK2021362

Vastgoed Debaenst
Prix demand造1.260.000
Superficie du terrain3.300 m²
Surface habitable450 m²

Contact Vastgoed Debaenst

De luxueuze villa met een overvloed aan ruimte situeert zich op een perceel van 3.300 m² in het rustige Oeselgem. Deze elegante eigendom beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 450 m² en heeft volgende indeling: een lichtrijke inkomhall met grote raampartijen, leefruimte met bureau en zicht op de patio en een volledig uitgeruste leefkeuken met directe toegang tot de royale tuin met lounge terrassen. Verder zijn er vier slaapkamers waarvan één master suite met dressing, ruime badkamer en sauna, één logeerkamer en twee slaapkamers met hun eigen badkamer. Tot slot nog een multifunctionele ruimte (47m²) die kan dienen als hobbykamer of vijfde slaapkamer.

Een enorme troef van deze villa is het aansluitende magazijn (130m²) met daarboven een kantoor (57m²). Via de grote automatische poort aan de straatkant heeft men onmiddellijke toegang tot de ruime opslagplaats. Dit beroepsgedeelte beschikt verder over een eigen entree, toilet, berging en tal van privé-parkeerplaatsen voor gasten of klanten. De tuin en privéwoning zijn hiervan afgezonderd doch rechtstreeks bereikbaar via de inkomhall.

De recent heraangelegde tuin, het vernieuwde zwembad en de prachtige open poolhouse met Corian werkblad maken het geheel compleet. Verder is er ook een wijnkelder, inpandige garage, buitendouche, enzovoort. De verwarmingsinstallatie werd in 2020 geheel vernieuwd alsook werd de villa doorheen de jaren volledig gemoderniseerd (zonnepanelen, warmtepomp, robotmaaier, airco in de slaapkamer en leefruimte, uitgebreid alarmsysteem, geluidsinstallatie, geautomatiseerde toegangspoorten,…).

Een absolute buitenkans voor wie op zoek is naar een stijlvolle villa met magazijn en kantoorruimte. Ideaal voor zelfstandige activiteit.

ID de propriétéTK2021362
Prix demand造1.260.000
Type de maisonVilla
Surface habitable450 m²
Superficie du terrain3.300 m²
Année de construction -
Chambres à coucher4
Salles de bains3
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC255 kWh/m²
Code unique20120511
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation-
Décision judiciaire Non

Contact Vastgoed Debaenst