Sublieme villa op uitmuntende ligging Morgenster 4, 9250 Waasmunster
Réf. E4S2013

Exeptio
Prix demand造899.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitableInconnu

Contact Exeptio

Villa Zonnedauw ligt op een zalig rustige locatie in Waasmunster: op de Heide, in een doodlopend straatje. U geniet er van absolute privacy, mede doordat hoge bomen en beplanting de woning volledig afschermen van de omgeving.
Het gebouw zelf is van de hand van Laporta, een gerenommeerde twintigste-eeuwse architect bekend om zijn traditionalistische stijl. Hij liet zich voor het ontwerp inspireren door de Engelse landhuisbouw, wat zowel buiten als binnen prachtig tot uiting komt. Via een riante inkomhal met natuurstenen trap kom je in de woonkamer, een gezellige ruimte met eetgedeelte en salon. Er heerst een sfeer van discrete luxe, dankzij de keuze voor warme kleuren, comfortabele materialen en zachte stoffen. Bovendien heeft u hier integraal zicht op de tuin, een mooi domein met grote graspartijen, strakke hagen en ruime terrassen. De leefruimte is ook verbonden met de keuken en een aanpalende koele berging.
Eén van de grote troeven van deze villa is trouwens dat ze perfect is aangepast aan levenslang wonen. Twee grote slaapkamers situeren zich beneden en beschikken elk over een sanitaire ruimte. Verder bevinden zich op het gelijkvloers nog een gastentoilet, wasplaats en royale garage. De eerste verdieping is dan weer veeleer ingericht als een polyvalente ruimte. Vandaag wordt ze om te ontspannen en als kantoor, maar u kunt hier makkelijk extra kamers en zelfs badkamers maken. Alle voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Via een zoldertrap heeft u bovendien toegang tot een grote zolderverdieping voor opslag.

ID de propriétéE4S2013
Prix demand造899.000
Type de maisonVilla
Surface habitable -
Superficie du terrain -
Année de construction1990
Chambres à coucher2
Salles de bains2
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 2.456
EPC288 kWh/m²
Code unique2319797
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique Parc résidentiel
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Exeptio