Riante, hedendaagse villa met zwembad Van Eyckpark 51, 9250 Waasmunster
Réf. E51S01

Exeptio
Prix demand造1.249.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable515 m²

Contact Exeptio

Deze hedendaagse villa werd in 2005 opgetrokken op een ZW-georiënteerd perceel van ca. 2.302m2. De riante villa werd afgewerkt met oog voor kwaliteit en comfort. Via de imposante inkomhal met vide, gastentoilet en ingemaakte vestiairekast komt u in de leefruimte. Deze is omvangrijk en voorzien van een sfeervolle houthaard dewelke de ruimte in twee verdeeld. De woonkamer loopt ongemerkt over in de leefkeuken. Deze laatste is uiterst kwalitatief afgewerkt en voorzien van tal van inbouwtoestellen. De keuken biedt toegang tot het terras, de bijkeuken en de garage. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de praktische kelder. De inpandige garage biedt ruimte voor twee grote wagens, fietsen, etc. Daarnaast beschikt dit eigendom nog over een vrijstaande garage waar u nog twee extra wagens kwijt kan. Verder biedt de benedenverdieping nog plaats aan de bureauruimte, voorzien van ingemaakte kasten. De ruimte is bereikbaar vanuit de inkomhal, zodat uw privacy steeds bewaard blijft.
Op de eerste verdieping bevinden zich de 5 ruime slaapkamers die allen aansluiten op de imposante nachthal. De masterbedroom beschikt over een eigen dakterras, dressing, afzonderlijk toilet, en een ensuite badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. De tweede slaapkamer, ook voorzien van een eigen balkon, heeft eveneens toegang tot deze badkamer. Twee van de overige kamers hebben toegang tot een gedeeld dakterras en maken samen met de laatste slaapkamer gebruik van de tweede badkamer. Deze is uitgerust met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche. Verder beschikt de woning nog over een geïsoleerde zolder en is ze voorzien van alarmsysteem, warmtepomp, etc.
Buiten treft u nog de fraai aangelegde tuin, voorzien van een ruim terras en een verwarmd buitenzwembad met rolluik. Het eigendom is volledig omheind en voorzien van een automatische toegangspoort.

ID de propriétéE51S01
Prix demand造1.249.000
Type de maisonVilla
Surface habitable515 m²
Superficie du terrain -
Année de construction2005
Chambres à coucher5
Salles de bains-
Garages4
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 4.337
EPC110 kWh/m²
Code unique2233034
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique Parc résidentiel
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Exeptio