Villa a vendre a Waasmunster avec reference 198007443809250 Waasmunster
Réf.12

Exeptio
Prix demand造1.695.000
Superficie du terrain3.800 m²
Surface habitable625 m²

Contact Exeptio

Op een schitterende en residentiële locatie te Waasmunster (Heide), vindt u dit exceptioneel eigendom.. Deze villa met de hoogste kwaliteit van afwerking werd gebouwd door het gerenommeerde bouwbedrijf “Sels” uit het Antwerpse ’s Gravenwezel en is uiterst rustig en discreet gelegen. Het bevindt zich namelijk in een private dreef, zonder doorgaand verkeer.
De villa betreedt u via de imposante inkomhal die via een dubbele toegang verleent tot de leefruimte. Deze laatste geniet dankzij de enorme raampartijen van een magnifiek zicht op de fraai aangelegde en ZW-georiënteerde tuin van maar liefst 3.800 m2. De woonkamer is net zoals de aanpalende bibliotheek voorzien van een open haard. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich de leefkeuken die rechtstreekse toegang biedt tot één van de terrassen. Vlakbij bevinden zich de bijkeuken/ wasplaats en de vestiaire met gastentoilet. Ook deze ruimtes werden voorzien van ingemaakte kasten. Voor het praktisch gemak is er op deze verdieping nog een dubbele garage, een berging en een extra toilet dat makkelijk toegankelijk is vanuit de tuin.

De eerste verdieping omvat de hoofdslaapkamer met dressing en ensuite badkamer. Daarnaast bevinden zich hier nog 2 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten, een 2e badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet, een bergruimte, een gastenkamer met ensuite badkamer met douche en een hobbykamer. Deze laatste is dankzij de aanwezigheid van de nodige voorzieningen en een 2e ingang met trap makkelijk te gebruiken voor professionele doeleinden of als studio.
De 2e verdieping werd ingericht als polyvalente ruimte met aparte slaapkamer en een kleine ruimte met lavabo. Verder beschikt de villa nog over 2 kelders en is ze voorzien van verwarmd zwembad met rolluik, een sproeisysteem, alarm en toegangspoort.

ID de propriété12
Prix demand造1.695.000
Type de maisonVilla
Surface habitable625 m²
Superficie du terrain3.800 m²
Année de construction1999
Chambres à coucher5
Salles de bains3
Garages2

Revenu cadastral€ 3.671
EPC191 kWh/m²
Code unique1897111
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique-
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Exeptio