Recente villa met praktijkruimte op 1.100 m2 Marktstraat 124, 9111 Belsele
Réf. E124S204

Exeptio
Prix demand造760.000
Superficie du terrain1.100 m²
Surface habitable478 m²

Contact Exeptio

In het residentiële Puivelde treft u deze multifunctionele villa. Deze werd in 2005 gebouwd op een mooi perceel van circa 1.100m2. De woning is uitermate geschikt voor het uitoefenen van een vrij beroep. Zo heeft ze naast de woonfunctie ook steeds de functie van praktijkruimte gekend.
Via de unieke inkomhal met glazen trap en vloer tussen de eerste verdieping en het gelijkvloers betreedt u deze woning. De hal is voorzien van een ingemaakte kast en aparte toiletruimte. Links vooraan bevindt zich een eerste praktijk-/ bureauruimte. De overige bureau-/praktijkruimtes bevinden zich in de kelder. Vanuit de inkomhal komt u via een dubbele deur in de lichtrijke leefruimte. Deze biedt enerzijds plaats aan de zithoek op parket, en aan de eethoek anderzijds. Vanuit deze leefruimte u toegang tot het terras en geniet u van een aangenaam zicht op de tuin. Ook vanuit de aanpalende keuken heeft u toegang tot het terras. De keuken werd eerder provisoir ingericht en dient vandaag weliswaar te worden vervangen. Voor een surplus van € 25.000 wordt de keuken nog vernieuwd door de huidige eigenaars. Vlakbij de keuken bevindt zich nog een praktische bijkeuken.
De kelderverdieping biedt, zoals reeds vermeld plaats aan diverse polyvalente ruimtes. Vandaag worden deze gebruikt als fitnessruimte, praktijkruimte en ontspanningsruimte. Al deze ruimtes zijn voorzien van een raam, zodat er rechtstreeks daglicht binnenkomt. Verder treft u op deze verdieping nog een bergruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Een vaste trap brengt u tot de zolderverdieping. Deze kan tevens nog worden ingericht als bijkomende woonruimte.
Kortom dit betreft een uniek eigendom met tal van mogelijkheden.

ID de propriétéE124S204
Prix demand造760.000
Type de maisonVilla
Surface habitable478 m²
Superficie du terrain1.100 m²
Année de construction2006
Chambres à coucher4
Salles de bains1
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 1.783
EPC124 kWh/m²
Code unique2241013
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Exeptio