MARVIS - Appartement 1.2 - In optie Fortenstraat 81, 9250 Waasmunster
Réf. Residentie Marvis 1.2

Exeptio
Prix demand造730.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable165 m²

Contact Exeptio

Residentie Marvis is centraal gelegen op de Heide te Waasmunster en omvat slechts 4 exclusieve villa appartementen. Het project wordt gekenmerkt door de hoogstaande afwerking is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Themenos.

Op de eerste verdieping van de residentie bevindt zich aan de achterzijde dit uniek villa-appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 165m2. Dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen, een uitzonderlijk oog voor detail, aandacht voor duurzaamheid en focus op maximale privacy wordt er in dit appartement een uniek thuisgevoel gecreëerd. Omdat smaak iets heel persoonlijks is, heeft u te allen tijde de mogelijkheid uw eigen accenten te leggen. U kan de afwerking, optioneel met de hulp en expertise van het architectenteam van Themenos, zelf bepalen. Ruilt u de derde slaapkamer liever in voor een aparte tv-hoek, bibliotheek of bureau? Die, en andere mogelijkheden, heeft u. Het lastenboek voorziet alvast uitzonderlijk mooie budgetten voor de afwerking.
Ook aan de buitenzijde van de residentie wordt er veel aandacht geschonken. Zo bestaat de gehele buitenzijde uit olijfgrijze moddersteen die er overdag fris uitziet en ’s avonds, met de juiste verlichting tot een mooie structuurwand transformeert. De grote glaspartijen, met aluminium schrijnwerk worden afgewerkt met marmerpaneeltjes. Dankzij het gebruik van een aparte en stijlvolle buitentrap in natuursteen heeft dit appartementen vanop het terras (Ca.21m2) toegang tot een eigen privatief gedeelte (ca. 110m2) van de fraaie tuin. Voor de aanleg van het domein wordt er beroep gedaan op Avantgarden. Subtiele glooiingen en fijne padden doorheen de weelderige tuin zorgen ervoor dat het karakteristieke bosgevoel behouden blijft.
De ideale woonbeleving? Die hangt nauw samen met geperfectioneerd comfort. Daarom is dit appartement bijna energieneutraal (BEN). De charmante oprijlaan met helling krijgt ingebouwde verwarming zodat u ook bij sneeuw en ijzel makkelijk het domein kan verlaten en kan genieten van de vlotte bereikbaarheid. Fietsen kan u stallen in de ondergrondse parking waar ook plaats is voor een tiental wagens. De kelderverdieping is te bereiken via de lift en biedt tevens plaats aan de private kelderbergingen. Kortom, residentie Marvis heeft u werkelijk ontzettend veel te bieden.

ID de propriétéResidentie Marvis 1.2
Prix demand造730.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable165 m²
Superficie du terrain -
Année de construction2020
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique-
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique Parc résidentiel
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Exeptio