Villa Maritza duplex-penthouse Albert I-Promenade 76, 8400 OOSTENDE
Réf. VillaMaritza

Groep Versluys
Prix demand造2.250.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable417 m²

Contact Groep Versluys

Sinds 1885 ademt Belle-Epoque Villa Maritza één en al geschiedenis uit. Deze exclusieve landmark gelegen op de Zeedijk in Oostende, werd door Versluys Groep grondig gerenoveerd en terug in glorie hersteld.

De prestigieuze duplex-penthouse met een oppervlakte van ruim 417m2 is bereikbaar via een afzonderlijke ingang op het gelijkvloers. Naast de private inkomhal bevindt zich een ruime berging. Met een eigen privélift wordt het prachtige appartement bereikt op de 2de verdieping. Hier situeert zich de eetruimte met ingerichte maatwerkkeuken en een lichtrijke zitruimte die zich over de volledige breedte uitstrekt met een frontaal zeezicht en een aansluitend terras.
Deze uitzonderlijke woonruimte straalt met zijn hoge plafonds, unieke sierlijsten, luxe parket en schitterende schouwmantel een ongekende authenticiteit uit. Aan de achterzijde is er een bureelruimte voorzien dat aansluit op een balkon van 11m2.

De derde verdieping biedt plaats aan een royale Master bedroom met balkon en een adembenemend zeezicht. Verder op deze verdieping is er een tweede slaapkamer die eventueel opgesplitst kan worden. Heel deze bovenverdieping wordt ondergedompeld in luxe met een geraffineerde afwerkingsgraad die terug te vinden is in twee majestueuze badkamers, verschillende dressingruimtes en een bijkomende slaaphoek met een uitklapbaar stapelbed.

De vierde verdieping bestaat uit een volledig afgewerkte zolderruimte van meer dan 107m2. Deze polyvalente zolderruimte kan gebruikt worden als een extra slaapkamer, berging, hobbykamer of fitnessruimte.

Deze duplex-penthouse is afgewerkt met kwalitatieve en uiterst duurzame materialen. De inrichting gebeurde in samenwerking met gerenommeerde high-end interieurbedrijven waardoor het dit appartement geniet van een bijzonder hoogstaande afwerkingsgraad.

Mogelijkheid tot de aankoop van een garage.

ID de propriétéVillaMaritza
Prix demand造2.250.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable417 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain -
Année de construction1885
Chambres à coucher -
Salles de bains-
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

Groep Versluys Hendrik Baelskaai 12A, 8400 Oostende

  • Lundi - SamediOuvert du 09.30 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Dimanche Fermé

Contact Groep Versluys