HIGH-END ENERGIEZUINIGE PENTHOUSE IN HET GROEN Oudeheerweg-Heide 50, 9250 Waasmunster
Réf. 4709536

Provas Immo Management
Prix demand造1.160.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable226 m²

Contact Provas Immo Management

Unieke penthouse gelegen in een rustige en residentiële buurt op de Heide. Het project “Erica” straalt pure luxe uit en omvat 8 villa-appartementen op een prachtig aangelegd perceel van ca 8.000 m². In samenwerking met Sylvestris Wonen en Van Royen architecten kwam dit woonproject tot stand.

“Een kleine voetafdruk, groots wonen en respect voor de natuur” was de doelstelling van het project. De roodbruine dunbed gevelsteen gaat perfect op in de beboste omgeving die maximaal behouden werd.

Het resultaat is meer dan geslaagd, oog voor elk detail en kosten noch moeite zijn gespaard. Ook op het vlak van energiezuinigheid werd geoptimaliseerd: een warmtepomp met individuele grondboring, regenwaterrecuperatie, super-isolerend glas met zonnewering en de mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen met een batterij. Dit alles resulteert in een super EPC score van 39 kWh/m²jaar.

Met betrekking tot bereikbaarheid kan u niet beter wonen, centraal in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, op een boogscheut van de oprit van de E17.

Deze unieke penthouse, met een totale oppervlakte van ca 226 m² en rondom rond terrassen van ca 85 m² bevindt zich op de tweede en tevens bovenste verdieping van het project.

Het appartement werd tot in de puntjes afgewerkt waarbij werkelijk aan alles werd gedacht: eiken parket, verdoken plinten, kamerhoge blokdeuren, design verlichting, … zijn maar een voorsmaakje.

De lift geeft rechtstreeks toegang tot het appartement. Kamerhoge ingemaakte vestiairekasten in zwarte fineer verstoppen tevens het gastentoilet met handenwasser.

De plafondhoge ramen laten u ongestoord genieten van het groene zicht. Aansluiting voor gas biedt de mogelijkheid om een gashaard te installeren. Aansluitend bevindt zich de open maatkeuken met Neolith werkblad. Miele steamer, oven, combi microgolf- en oven, bordenwarmer, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en Bora kookvuur met ingewerkte dampkap. Het lager gelegen gedeelte van het werkblad is perfect om gezellig te ontbijten.

Een praktische berging voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en droogkast evenals een uitgietbak. Wederom zorgen maatkasten voor extra opslag.

Grote schuiframen geven uit op het terras van ca 85 m². Dankzij de zuidoriëntatie vooraan kan u de hele dag van de zon genieten. Het terras aan de zijkant is dan weer oostgeoriënteerd, ideaal om zonnig te ontbijten.

De penthouse beschikt over vier slaapkamers, drie zijn gelegen aan één zijde van het appartement en één bevindt zich aan de inkom van het appartement. Deze laatste is dan ook ideaal te gebruiken als kantoor om op die manier toch de nodige privacy te hebben tussen het woon- en werkgedeelte.

De hoofdslaapkamer is gepercipieerd als een hotel suite, met opengewerkte badkamer. Desgewenst kan deze perfect worden afgescheiden van de slaapkamer. Dubbele wastafel in Corian, inloopregendouche afgewerkt met Mortex, vrijstaand design bad. Apart nachttoilet. Ingemaakte kasten voorzien de nodige dressingruimte.

De overige twee slaapkamers kunnen perfect gebruikt worden als kinder- of gastenkamer. Ze kunnen gebruikmaken van de tweede badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo.

In de verkoopprijs is een zeer ruime en droge privatieve kelderberging van ca 22 m² begrepen.

Mogelijkheid tot aankoop van een dubbele en afgesloten garagebox in de ondergrondse garage aan 35.000 Euro, excl. BTW of 40.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Verkoopprijs: 1.160.000 Euro, excl. BTW of 1.265.000 Euro, excl. registratiebelasting.

ID de propriété4709536
Prix demand造1.160.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable226 m²
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC39 kWh/m²
Code unique42023-G-OMV_2018095278/A001/D01/SD005
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Provas Immo Management Museumstraat 14 B, 2000 Antwerpen

  • Lundi - VendrediOuvert du 10.00 - 18.00
  • Samedi  Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Provas Immo Management