Loft Burgemeesterstraat 16, 3000 Leuven
Réf. Burgemeeesterstraat 16

Reds
Prix demand造699.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable280 m²

Contact Reds

Bijzondere loft te koop: geniet van het exclusief stadsleven.

Voor wie houdt van origineel wonen in een sfeer van ruimte en openheid, bieden we deze uniek vergunde loft aan.

De Loft is een autonome woongelegenheid met bijzonder karakter van ca 280 m². De uitvoerbare vergunning voorziet onder meer een ruime garage met plaats voor twee wagens, fietsen… en een tuin van 70 m² met voldoende privacy waar je in alle rust kan genieten en relaxen.

Dit bijzondere project wordt aangeboden in de bestaande toestand (zie laatste twee foto’s van de sfeerbeelden). Indeling, stijl, materialen… kan je allemaal zelf bepalen. Project De Loft staat klaar om volledig naar jouw wensen en smaak te worden gerealiseerd.

LOCATIE
Deze bijzondere loft bevindt zich in de Burgemeestersstraat te Leuven, op het gelijkvloers van de door Kwalis Projects recent volledig gerenoveerde Residentie Majorem.

Een sfeervolle buurt binnen de Leuvense ring, op een steenworp van de vele leuke restaurants, hippe cafeetjes en trendy winkels die het hart van het historisch stadscentrum typeren.

Station, scholen, campussen, openbaar vervoer, bakker, supermarkt… alle voorzieningen vind je in de nabije omgeving, en op slechts enkele minuten met de wagen bevinden zich de opritten van de E40 naar Brussel en de E314 richting Limburg. Het UZ Gasthuisberg ligt op 1 km.

Kortom, een droomlocatie in een levendige stad.

De sfeerbeelden en indeling illustreren één van de vele mogelijkheden van dit uitzonderlijke aanbod. Een ontwerp geïnspireerd door de originele bakstenen muren, de betonnen spanten en de hoge plafonds van het pand, afgewerkt met kwalitatieve materialen die voor een luxueus en exclusief cachet zorgen.

Een indeling met riante leefruimte die door skylights en een groot raam in de achtergevel baadt in het licht, en met onder meer plaats voor een geïntegreerde studio met slaapmezzanine ook bereikbaar via aparte ingang, een master bedroom met dressing en stijlvolle badkamer, een charmante privépatio en met als kers op de taart een zeer ruime garage.

De Loft, een verborgen parel! Voor meer informatie kan U steeds contact opnemen met Karin op het nummer 0486/97 84 27 of via karin@reds.be.

ID de propriétéBurgemeeesterstraat 16
Prix demand造699.000
Type de maisonLoft
Surface habitable280 m²
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher2
Salles de bains2
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique-
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire Non

Contact Reds