Prachtig domein met riante villa en zwembad op toplocatie te Schoten! Peerdsbosbaan 9, 2900 Schoten
Réf. 2071466

VB Partners
Prix demand造1.500.000
Superficie du terrain12.097 m²
Surface habitable665 m²

Contact VB Partners

Prachtig domein met riante villa en zwembad op uitstekende locatie te Schoten!

Het private domein van maar liefst 12.098m² is toegankelijk via een private en volledig verharde toegangsweg met automatische toegangspoort. Bij het oprijden wordt meteen duidelijk dat het hier om een zeer prestigieus eigendom gaat waarbij reeds voor het aankomen bij de woning enkele parkeerplaatsen werden voorzien. Uiteraard volledig aangelegd in lijn met de verwachtingen dat men heeft bij dit soort van uitzonderlijke woningen.

Wanneer we aankomen bij de woning doet de uiterst charmante voorgevel alle eer aan de tijdloze klasse die in de gehele woning werd doorgetrokken.

We treffen er een inkomhal met apart gastentoilet, aparte ontvangstruimte met bibliotheek, volledig geïnstalleerde keuken en prachtig zicht op de schitterende tuin. Uiteraard beschikt dit ensemble over een eigen toegang tot het terras.

Via een aparte hal komen we uiteindelijk terecht in de private leefruimte van maar liefst 70m² met eetkamer en een imposante open haard voorzien van een mantel in Franse steen. De kwalitatieve leefkeuken met granieten werkblad houdt contact met de praktische bijkeuken met apart toilet.

De uiterst hoogwaardig afgewerkte orangerie beschikt naast een schitterend zicht op met de tuin over heel wat kwalitatief maatwerk. Deze riante tuinkamer beschikt bovendien over een aparte toegang zodoende dat u uw gasten in stijl en apart kunt ontvangen zonder daarbij de hele woning te moeten doorkruisen.

Het is dan ook via deze ruimte dat de toegang werd voorzien naar de luxueuze wellness die beschikt over tal van ontspanningsfaciliteiten waaronder een sauna, stoombad, fitness en uiteraard magnifiek zwembad. Ook hier werd werkelijk aan alles gedacht om het comfort tot een hoger niveau te tillen. Zo werden er kosten nog moeite gespaard om hier de nodige sanitaire ruimten en kleedkamers onder te brengen. Bovendien treffen we hier op de bovenverdieping een uitzonderlijk ruim bureau. Uitstekend voor het houden van een vertrouwelijke vergadering in alle discretie.

De slaapvertrekken van deze villa situeren zich allen op de eerste verdieping weliswaar verspreid over 2 aparte woongedeelten. Deze doordachte keuze biedt u de mogelijkheid gasten apart te ontvangen en te laten overnachten met gebruik van hun eigen badkamer.

De masterbedroom en kinderkamer bevinden zich dan ook boven de privévertrekken van deze ruime villa. De masterbedroom geniet daarbij nog eens over een schitterend zicht op de majestueuze tuin en heeft bovendien een eigen dressingkamer. De uiterst ruime badkamer werd volledig afgewerkt in graniet en beschikt over een toilet, maatmeubel met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. De kinderkamer op deze verdieping beschikt evenwel over een reeks ingemaakte kasten.

De gastenkamer met zicht op de tuin geniet een nachthal met toegang tot de badkamer met ligbad, toilet en maatmeubel met dubbele lavabo. Ook op deze verdieping is er een kinderkamer aanwezig met ingemaakte kasten.

De fraaie tuin werd ontworpen door gerenommeerd tuinarchitect Ludo Dierckx waarbij de verbluffende vijver centraal ligt ten opzichte van de woning en het rijke karakter van zowel woning als domein benadrukt.

Door de talrijke mogelijkheden dat deze woning te bieden heeft kan u het prestigieuze karakter van dit landhuis helemaal naar uw eigen hand zetten.

Voor meer inlichtingen of een afspraak surf naar www.vbpartners.be of bel ons op het nummer 03/337.50.70
 

ID de propriété2071466
Prix demand造1.500.000
Type de maisonVilla
Surface habitable665 m²
Superficie du terrain12.097 m²
Année de construction1961
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC444 kWh/m²
Code unique1358637
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Parc
Droit de préemption Oui
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact VB Partners