Appartement F Jef Cassiersstraat 27, 2000 Antwerpen
Réf. 836668

Quares
Prix demand造531.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable78 m²

Contact Quares

Ben je op zoek naar een fantastische penthouse met maar liefst 4 terrassen op het Nieuw Zuid? Lees hier dan zeker even verder!

De enorme hoeveelheid natuurlijk lichtinval, ruime terrassen, luxueuze afwerking en de toplocatie op het Nieuw Zuid zijn slechts enkele troeven van dit adembenemend appartement.

Dit ruim nieuwbouw appartement bevindt zich in het gebouw 'Palazzo Verde' een ontwerp van de gekende Italiaanse architect Stefano Boeri. Met de uitstekende ligging nabij De Schelde, openbaar vervoer en invalswegen heeft dit centraal doch rustig gelegen appartement heel wat te bieden.

Indeling:

Via de inkomhal op de vijfde verdieping, betreed je de ruime en lichtrijke leefruimte met prachtig afgewerkte Bulthaup keuken, voorzien van alle toestellen. De keuken is voorzien van grote raampartijen (lees: veel lichtinval) en geeft uit op twee ruime terrassen omgeven door groen. Verder is er een aparte bergruimte met aansluiting voor was -en droogmachine. De mooie parketvloer, ingemaakte kasten en Bulthaup keuken zijn slechts enkele voorbeelden van de kwalitatieve afwerking en warm gevoel dat dit appartement biedt.

Er zijn twee slaapkamers, beiden voldoende ruim, voorzien van ingemaakte kasten met LED verlichting en twee fantastische binnenterrassen . Aansluitend bevindt zich de badkamer met grote inloopdouche en ingemaakt lavabomeubel. Een ruime en praktische bergruimte met aansluiting voor was-en droogmachine maakt het geheel compleet.

Tot slot beschikt het appartement over een aparte kelderberging, 3 fietsenstallingen in een gemeenschappelijke ruimte en is het volledige appartement voorzien van vloerverwarming en verluchtingsysteem D . De elektriciteit is conform.

Verkoop onder BTW-stelsel.


Ben je op zoek naar dat extra niveau en hebben de sfeerfoto's jou nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel contact op met makelaar

ID de propriété836668
Prix demand造531.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable78 m²
Terrasopp.36 m²
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher2
Salles de bains1
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC40 kWh/m²
Code unique40
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique-
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

Quares Museumstraat 50, 2000 Antwerpen

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Samedi  Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Quares