ANTWERPEN - Klassevolle herenwoning 2018 Antwerpen
Réf. 5227554

Makelaarskantoor De Meester
Prix demand造2.450.000
Superficie du terrain445 m²
Surface habitable875 m²

Contact Makelaarskantoor De Meester

Het eigendom bevindt zich in één van de mooiste buurten van Antwerpen vlakbij verscheidene invalswegen, op wandelafstand van het park Hof van Leysen en met een goede verbinding naar het stadscentrum. 
Deze klassieke meesterwoning in Beaux-Artsstijl is gebouwd naar het ontwerp van architect Georges Matthyssens uit 1913. De lijstgevel is opgetrokken in natuursteen en telt vier bouwlagen. In de woning werden de authentieke elementen zoals marmeren lambrisering,  orignele haardmantels en parketvloeren zorgvuldig bewaard.

U betreedt deze meesterwoning via de inkomhal, op mozaïkvloer, dewelke uitgeeft op de royale traphal met zijn schitterende lichtkoepel.
De voorzijde van de gelijkvloerse verdieping werd ingericht als kantoor. Aan de achterzijde bevindt zich een één-slaapkamer appartement met toegang tot de mooie tuin.

De eerste verdieping heeft een monumentale leefruimte met hoge plafonds en spreidt zich uit over de volledige breedte van de woning. De grote raampartijen met erker zorgen voor een sublieme lichtinval. De ruime separate keuken heeft aansluitend een terras waarbij een trap toegang geeft tot de tuin. Vervolgens beschikt de verdieping over twee slaapkamers. 

De tweede en derde verdieping bestaat telkens uit twee appartementen. De appartementen beschikken over een leefruimte met open keuken en één slaapkamer met aansluitend een badkamer. 

De vierde verdieping is momenteel ingericht als penthouse. Een ruime leefruimte met open keuken leidt tot een groot dakterras. De slaapkamer heeft aansluitend een badkamer. 

Het eigendom is in 1949 vergund als zijnde meergezinswoning bestaande uit 8 appartement. Bijgevolg kan het eigendom als dusdanig gerenoveerd worden. Momenteel is goed verhuurd m.u.v. het gelijkvloerse kantoor en de eerste verdieping. 

Bijzonderheden: 
- Gegeerde buurt van Antwerpen
- Mooie Zuid-georiënteerde tuin
- Gevelbreedte van 8,30m
- Vergund als 8 appartementen

ID de propriété5227554
Prix demand造2.450.000
Type de maisonBâtiment historique
Surface habitable875 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain445 m²
Année de construction1913
Année de rénovation -
Chambres à coucher10
Salles de bains6
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC199 kWh/m²
Code unique1462820
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Makelaarskantoor De Meester Jordaenskaai 21, 2000 Antwerpen

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 17.30
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 16.00
  • Dimanche Fermé

Contact Makelaarskantoor De Meester