Immotion
Prix demand造580.300
Superficie du terrain144 m²
Surface habitable128 m²

Contact Immotion

Meerlenhof is een verborgen parel middenin stad Kortrijk. U beleeft een  oase van rust in de nabijheid van de stadsfaciliteiten en invalswegen. Achter een elegant wit/beige in wildverband gemetste gevelstenen façade schuilt een magnifieke binnentuin met waterpartij waar fluitende vogels hun thuis vinden in het groen. 

Dit schitterend Leie-doorzon-appartement A021 (128,20m2) op de tweede verdieping biedt aan weerszijden een terras (tezamen 15,80m2). Schuiframen vanuit zit- , keuken- en eetruimte nodigen uit tot genieten van ochtend en avondzon.
Van bij het binnenkomen is er daglicht dankzij de drie gevels van het appartement. De inkom voorziet in een gastentoilet, en berging.
De even lichtrijke zitruimte loopt over in een open picco bello keuken met eetruimte.
Twee slaapkamers (beide met toegang tot terras) genieten van twee badkamers. De ene uitgerust met dubbele wastafel, ligbad en wc, de andere met een enkele wastafel en een inloopdouche. De derde slaapkamer kan uiteraard als bureelruimte dienst doen.

Er is aandacht besteed aan een elegante architectuur, met toepassing van een individuele energiezuinige warmtepomp voor de aanmaak van warm water voor sanitair gebruik enerzijds, en vloerverwarming anderzijds. Locale spelers bieden garantie voor de kwaliteitsbouw, de inrichting gaande van parket over een top ingerichte keuken tot de uitgeruste badkamers. 

Een unieke woonplek voor nu of later want ook gegeerd op de steeds groeiende huurmarkt.

Info of afspraak Nathalie 0476 / 599220.

ID de propriété3077967
Prix demand造580.300
Type de maisonAppartement
Surface habitable128 m²
Terrasopp.15 m²
Superficie du terrain144 m²
Année de construction2022
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC40 kWh/m²
Code uniqueArray
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Immotion