Imposant landhuis op toplocatie en 1,3 ha grond te Oud-Turnhout Dennenlaan 7, 2360 Oud-Turnhout
Réf. 04/13259

Hillewaere Vastgoed Turnhout
Prix demand造2.800.000
Superficie du terrain13.565 m²
Surface habitable621 m²

Contact Hillewaere Vastgoed Turnhout

Imposant landhuis op toplocatie en 1,3 ha grond, 6 slpks, 5 badks, binnenzwembad, wellness, tennisveld en ondergrondse parkeergarage voor 12-14 wagens met wasstraat en klimatisatie.

Op één van de mooiste lanen van Oud-Turnhout bevindt zich dit prachtig domein aan het einde van een lange oprijlaan. Hier vind je letterlijk alles wat je kan wensen. Een klein rond punt aan de voordeur zorgt ervoor dat je gasten in stijl arriveren.

Gelijkvloers:
De riante inkomhal met witte marmeren vloer zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Aan de linkse zijde bevindt zich een ruim bureel, direct rechts een garderobe. Via een dubbele glazen deur komen we in de ruime woonkamer op eiken parketvloer en met verschillende zitruimtes: een erker, een salon met haard en nog ruimte voor een mooie vleugelpiano. Indien gewenst kan deze woonkamer nog uitgebreid worden met het bureel. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een mooie eetkamer. Alle leefruimtes hebben prachtig zicht op de tuin en terrassen door ramen van vloer tot plafond. In de inkomhal bevindt zich ook nog een gastentoilet. De keuken werd enkele jaren geleden nog volledig vernieuwd en is ruim opgevat met een eiland, ontbijthoek voor 6, veel kastruimte en een toog voor 2. Het aanrecht is geheel in roestvrij staal uitgerust en verder treffen we toestellen aan van Miele en Atag: gasfornuis met 5 branders, combi-oven, stoomoven, warme luchtoven, warmhoud lade en Quooker.
Verder bevindt zich op het gelijkvloers een groot binnenzwembad met jacuzzi en een doucheruimte. Recent werd tevens een prachtige tuinkamer aangebouwd in glas/staal, geheel aansluitend bij de architectuur van de villa. Hier is vloerverwarming voorzien zodat deze tuinkamer het hele jaar door gebruikt kan worden als extra leefruimte met zicht op de omliggende natuur. Tot slot treffen we nog een ruime dubbele garage aan voor de dagelijkse gebruikte auto’s.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping wordt u als eigenaar verwend in een prachtige mastersuite met slaapkamer met balkon, dressing en badkamer. Verder zijn er nog 3 extra slaapkamers met elk een eigen douchekamer en sanitair. In al deze slaapkamers is airco voorzien. Via een ruimte die vandaag als wasplaats gebruikt wordt, komen we in een 5e kamer die ook als slaapkamer kan ingericht worden waarbij de wasruimte nog een extra badkamer of dressing zou kunnen worden.
Op de 2e verdieping bevindt zich een grote centrale ruimte met aan de ene zijde een bergkamer en aan de andere zijde nog een grote kamer die als 6e slaapkamer kan gebruikt worden.

Kelderruimte:
Eén van de bijzonderheden van deze villa bevindt zich onder de grond. Niet alleen is de kelderruimte geheel ingericht met een wellness ruimte met sterrenhemel, sauna en stoomcabine. Maar daarnaast bevindt zich nog een grote fitnessruimte, een wijnkelder en diverse bergruimtes. Maar hier houdt het niet op.
De échte eye-catcher van deze villa is de gigantische ondergrondse parkeergarage. Heeft u een collectie nieuwe of klassieke wagens? Dan is dit is het automobiele walhalla! Maar liefst 12 tot 14 wagens kunnen in alle comfort gestald worden. Er is klimatisatie voorzien om steeds de juiste luchtvochtigheid te bewaren. Bovendien is er afzuiging die op de uitlaat van elke wagen kan geplaatst worden om te kunnen werken aan de wagens met draaiende motor. De inrit van de garage is een aftakking van de lang oprit. Deze inrit heeft een zachte helling zodat met elk type wagen binnengereden kan worden. Op het einde is er een stuk overdekt voor de inrijpoort om de wagens droog maar in de buitenlucht te laten afkoelen. Hier is ook een hoge drukreiniger ingebouwd om de wagens te kunnen wassen. Uiteraard kan deze garage andere functies krijgen: deze kan eveneens dienen als galerij voor een grote kunstcollectie, als feestzaal, etc…

Bijzonderheden:
- Zeer indrukwekkend geheel – toplocatie – absolute rust en stilte
- Prachtige tuin met natuurlijke vijver en grote terrassen
- Unieke combinatie van elementen
- Tennisveld met rubber coating
- Beregening in de tuin, diepteput
- Centraal stofzuigsysteem
- Grote tuinberging

ID de propriété04/13259
Prix demand造2.800.000
Type de maisonVilla
Surface habitable621 m²
Superficie du terrain13.565 m²
Année de construction1994
Chambres à coucher5
Salles de bains4
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 5.948
EPC178 kWh/m²
Code unique20200826
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Parc résidentiel
Droit de préemption Non
Assignation-
Décision judiciaire Non

Hillewaere Vastgoed Turnhout Parklaan 46, 2300 Turnhout

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 18.00
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 12.30
  • Dimanche Fermé

Contact Hillewaere Vastgoed Turnhout