Penthouse in het centrum van Zedelgem Burg. Jos. Lievensstraat 17, 8210 Zedelgem
Réf. 3031

Delbecque
Prix demand造549.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable220 m²

Contact Delbecque

Maak kennis met dit uniek dakappartement gelegen in een recent gebouw (anno 2012), op wandelafstand van de dagelijkse voorzieningen zoals bakker, slager, scholen, supermarkt, apotheker, bank,... en dichtbij tal van mooie fiets -en wandelroutes.

Dit subliem en exclusief afgewerkte appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 220m² en terrassen van +/- 30m² (ZO en ZW) waar u volledig privaat kunt vertoeven in de zon.

Via de inkomhal voorzien van tal van ingemaakte kastenwanden begeeft u zich naar de spatieuze leefruimte voorzien van een vide wat de ruimte een verruimend effect geeft. Deze uiterst gezellige zithoek loopt over in een eetkamer met annex open keuken voorzien van alle ingebouwde toestellen (stoomoven, koffiezet, oven...) en koelcel.
De terrassen langs de leefruimte en keuken zijn uiterst zonnig en volledig ingesloten van buren, waardoor u erg privaat zit.

Voorts zijn er nog 2 grote slaapkamers, riante badkamer met inloopdouche, uiterst praktische wasplaats en een gastentoilet aanwezig.

Via een trap kunt u zich naar een tweede niveau begeven waar momenteel een bureelruimte werd gecreëerd, maar die evengoed als extra slaapkamer kan worden omgevormd. Tevens is hier nog een grote technische ruimte en praktische zolder terug te vinden.

Doordat dit appartement op een hoek is gelegen, is er steeds een zee van licht aanwezig in alle ruimtes wat.
Bij de bouw van dit appartement werd de rationele indeling zorgvuldig bestudeerd, waardoor met alles rekening werd gehouden. Zo is het ganse appartement rolstoeltoegankelijk.

Er is een mogelijkheid om 2 ruime ondergrondse garageboxen bij te huren.

Ontdek zelf dit uniek dakappartement in het centrum van Zedelgem, maak snel uw afspraak via info@delbecque.be of 050 45 03 45

ID de propriété3031
Prix demand造549.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable220 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain -
Année de construction2012
Chambres à coucher3
Salles de bains1
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 945
EPC113 kWh/m²
Code unique31040
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation-
Décision judiciaire Non

Contact Delbecque