Appartement a vendre a Antwerpen avec reference 195008441752000 Antwerpen
Réf.42

Exeptio
Prix demand造645.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable140 m²

Contact Exeptio

Leven en genieten in het hartje van de stad! Dit stijlvol appartement is gelegen aan de Frankrijklei op slechts enkele stappen van de Meir, het Centraal station, etc.
Via de inkomhal, voorzien van talrijke maatkasten en een gastentoilet komt u in de open leefruimte met eet- en zithoek met gashaard. Dankzij de hoge plafonds en de grote raampartijen is deze woonkamer zeer lichtrijk. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het aangenaam balkon. Aan de andere zijde van de leefruimte bevindt zich de open keuken die zeer volledig is uitgerust. Door de fraaie glazen scheidingswand tussen de keuken en bijkeuken blijft bovendien het zich op de kathedraal en de Boerentoeren ook in de keuken behouden.
Achteraan het appartement bevindt zich de riante masterbedroom met inbouwkasten en doorkijkgashaard. Deze is eveneens zichtbaar vanuit de badkamer, dewelke is voorzien van zowel ligbad als inloopdouche. Verder beschikt het appartement nog over een tweede ruime slaapkamer en een derde kleinere slaapkamer, die tevens kan worden ingericht als bureauruimte.
Kortom dit betreft een unieke parel op een uiterst centrale ligging in de stad.

ID de propriété42
Prix demand造645.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable140 m²
Superficie du terrain -
Année de construction1953
Chambres à coucher3
Salles de bains1
Garages -

Revenu cadastral€ 1.373
EPC255 kWh/m²
Code unique87458
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique-
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Exeptio