Art deco woning te koop te Koksijde Bichottestraat 8, 8670 Koksijde
Réf. Art Deco

Immo François
Prix demand造845.000
Superficie du terrain295 m²
Surface habitable225 m²

Contact Immo François

Charmante 1970's parel met moderne accenten in een gezellige buurt.

Genesteld in het hart van Koksijde, pronkt deze betoverende woning met een tijdloze uitstraling en een vleugje eigentijdse elegantie. Van de authentieke gevel tot het zorgvuldig gerenoveerde interieur straalt elke hoek warmte en verfijning uit. Het huis is gelegen in een rustige straat.

Stap binnen en ontdek drie ruime slaapkamers die volop ruimte bieden voor ontspanning en rust. De recente renovatie, inclusief een uitgestrekte veranda/bar, verweeft naadloos moderne voorzieningen met klassieke charme, en biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Met parkeergelegenheid voor één auto onder de carport, een handige garage en tal van opbergruimtes, staat alles op orde. De aanwezigheid van drie toiletten en twee aparte badkamers zorgt voor privacy voor bewoners en gasten, en verbetert de praktische bruikbaarheid van deze prachtige woning.

Versierd met het meest moderne meubilair, vertelt elke kamer een verhaal van verfijnde smaak en onberispelijk design, het klopt. De grote multifunctionele keuken biedt ruimte voor culinaire creativiteit, terwijl het grote terras op de eerste verdieping uitnodigt tot ontspanning en genieten van de buitenlucht. 's Avonds kunt u zich terugtrekken in de gezellige tv-ruimte met haard, waar knusse avonden worden gedeeld met dierbaren, of u bereid een goed gerecht op de Tiger Fire in de tuin palend aan de bar.

Deze woning overtuigt niet alleen met zijn esthetiek, maar heeft ook een gunstig EPC-label, wat zijn toewijding aan energie-efficiëntie en duurzaamheid weerspiegelt.

Bovendien beschikt deze prachtige woning over een nieuwe automatische poort, wat niet alleen de veiligheid verhoogt maar ook een eigentijdse uitstraling biedt. Met zijn kindvriendelijke omgeving is dit huis perfect geschikt voor gezinnen.

Mis uw kans niet om een stukje geschiedenis van Koksijde te bezitten terwijl je geniet van de luxe en modern wonen. Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar de tijdloze schoonheid van deze opmerkelijke woning zelf!

ID de propriétéArt Deco
Prix demand造845.000
Type de maisonVilla
Surface habitable225 m²
Terrasopp.20 m²
Superficie du terrain295 m²
Année de construction -
Année de rénovation -
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC273 kWh/m²
Code unique20230210-0002806446-RES-1
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

Immo François Scheepsdalelaan 67, 8000 Brugge

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Samedi Ouvert du 09.00 - 12.00 – 13.30 - 18.00 & Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Immo François