Maison Patattestraat 36, 1755 Gooik
Réf. 8947

Multimmo
Prix demand造849.000
Superficie du terrain1.709 m²
Surface habitable346 m²

Contact Multimmo

Welkom bij deze unieke kans om een droomwoning te verwerven in het pittoreske Gooik (Kester). Deze ruime woning met 4 slaapkamers is perfect voor een gezin dat op zoek is naar comfort en rust.
Bij het betreden van de woning wordt u meteen begroet door een gevoel van elegantie en stijl. De woonruimtes zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De ruime woonkamer is een ideale plek om te ontspannen en te genieten. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden tegelijkertijd een prachtig uitzicht op de omgeving. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, hoogwaardige materialen, voldoende werkruimte en een ontbijthoek met zicht op de knappe tuin.

Verder vinden we op het gelijkvloers nog een bureau, een wasplaats/berging met toegang tot de tuin, garage en tot de kelder. De inkomhal leidt ons naar een apart toilet en een eerste badkamer met douche en lavabo.
De woning beschikt op de eerste verdieping over 4 ruime, smaakvol ingerichte slaapkamers. Ze zijn allen te bereiken via de nachthal die daarnaast ook toegang geeft tot een apart toilet, de 2de badkamer met dubbele lavabo en ligbad.
De ruimte achter de badkamer werd deels ingericht als dressing en bergingszolder.Aan de andere kant van de nachthal vindt u nog een knus tv-hoekje.

Zowel op het gelijkvloers niveau (bureau) als op de eerste verdieping (nachthal, 2 slaapkamers) wordt gewerkt met ingebouwde kasten en werkbladen op maat. De ruimtes in de woning worden zo optimaal benut en bieden heel wat opbergmogelijkheden.
Buiten kunt u genieten van een prachtige tuin en een terras (zuidoost georiënteerd). De rustige ligging van de woning zorgt voor een vredige en serene omgeving, weg van de drukte van het dagelijkse leven. De tuin is volledig omheind en wordt afgesloten met een automatische poort. De zwemvijver is hier een echte troef! Ook de ruime tuinschuur is het vermelden waard.

De woning is gunstig gelegen nabij voorzieningen zoals scholen, winkels en belangrijke invalswegen/verbindingen. EPC: 187 kWh/(m² jaar) (label B). EK in aanvraag. Asbestveilig.
Extra troeven: elektrische zonnewering, zonnepanelen, laadpaal voor elektrische wagen, ... Contacteer ons snel voor een bezoek: 02 897 70 00 of info@multimmo.be

ID de propriété8947
Prix demand造849.000
Type de maisonVilla
Surface habitable346 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain1.709 m²
Année de construction1850
Chambres à coucher4
Salles de bains1
Garages1
Salles de douche1

Revenu cadastral€ 1.693
EPC187 kWh/m²
Code unique20221026-0002680625-RES-1
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir-
Occupation urbanistique-
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Multimmo