PENTHOUSE MET UNIEK SCHELDEZICHT VLAKBIJ ZUID Sint-Michielskaai 5 bus 5, 2000 Antwerpen
Réf. 4709509

Provas Immo Management
Prix demand造1.225.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable140 m²

Contact Provas Immo Management

Unieke penthouse op de vijfde verdieping van een kleinschalig gebouw aan de Scheldekaaien. De residentie “De Abdij” dankt haar naam aan de oude Sint-Michielsabdij uit 1124 waarvan men momenteel voor de deur de geschiedenis van aan het blootleggen is met archeologische opzoekingen. Binnenkort kijkt u over de volledig heraangelegde kaaien uit.

Het zicht vanop de vijfde verdieping is zondermeer fenomenaal te noemen. Aan de rechterzijde kijkt u richting het Eilandje met op de achtergrond het nieuwe Havenhuis en de industrie van de haven die ’s avonds prachtig oplicht, aan de andere kant geniet u van de glooiing van de Schelde richting Nieuw Zuid.

Een zeer centrale locatie, met de gezellige Kloosterstraat en het toekomstige park “Dok Zuid” aan de gedempte Zuiderdokken op wandelafstand. De drukbelopen shoppingstraten, het levendige Zuid en de historische stadskern bevinden zich op een boogscheut.

De penthouse geniet van een riante gevelbreedte om optimaal van het zicht te kunnen genieten. Als enige appartement van het gebouw, beschikt u over een zalig terras aan de voorzijde waar u kan genieten van een aperitiefje in de namiddag- en avondzon.

De openhaard in de leefruimte zorgt voor extra warmte en gezelligheid. De keuken met keukeneiland is volledig opengewerkt en maakt deel uit van de leefruimte. Kookvuur op gas, vaatwasser, oven, microgolfoven en koelkast zijn netjes ingebouwd. Een praktische bijkeuken biedt plaats voor extra opslag.

Apart gastentoilet met handenwasser. Vestiairekast.

Via de volledig ingerichte dressing bereikt u de hoofdslaapkamer. Ook hier zijn nog extra kasten voorzien. Wakker worden met een prachtig stadszicht. De badkamer is luxueus afgewerkt met rode graniet.

De tweede slaapkamer is eveneens afgewerkt met grote maatkasten. Ze kan aansluitend gebruikmaken van de tweede badkamer met riante inloopdouche.

Als kers op de taart beschikt de residentie over een gemeenschappelijk dakterras op de zesde verdieping. Een terras rondom rond met prachtige zichten: enerzijds de stad, anderzijds de Schelde. Centraal bevindt zich ook een overdekt gedeelte met kitchenette.

Om het plaatje compleet te maken is er een luxueus zwembad op niveau -1. Ook een Zweedse sauna, regendouche en toilet evenals wasruimte staan ter beschikking van de bewoners.

Een praktische privatieve kelderberging is reeds begrepen in de verkoopprijs.

Mogelijkheid tot aankoop van een zeer ruime autostaanplaats op het gelijkvloers aan 50.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Verkoopprijs: 1.225.000 Euro, excl. registratiebelasting.

ID de propriété4709509
Prix demand造1.225.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable140 m²
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher2
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 1.968
EPC308 kWh/m²
Code unique2464545
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Provas Immo Management Museumstraat 14 B, 2000 Antwerpen

  • Lundi - VendrediOuvert du 10.00 - 18.00
  • Samedi  Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Provas Immo Management