Unieke loft te koop in het centrum van Oostende Wapenplein 17 bus 0204, 8400 Oostende
Réf. OOS2021096

Immo François
Prix demand造595.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable220 m²

Contact Immo François

De Loft
Deze ruime en zeer lichtrijke duplex-loft bevindt zich in het hart van Oostende.
Het pand werd aangekocht in casco staat en in 2017 ingericht.

220m² bewoonbare oppervlakte, drie tot vijf slaapkamers, twee badkamers en een terras waar u van ontbijt tot avondmaal in de zon geniet van de daktuin en een open zicht over Oostende.
Het pand leent zich voor permanente bewoning en is eveneens geschikt als tweede verblijf door zowel zijn indeling als door de ligging.

De gebruikte materialen en de inrichting zijn zeer kwaliteitsvol, waardoor u elke dag opnieuw ontwaakt met een gevoel van onvervalste luxe.

De ligging

Het Wapenplein is hét bruisend hart van Oostende : shopping, restaurants, nightlife, het strand,… liggen om de hoek van dit pand.
Parkeren is geen enkel probleem met een grote publieke parking op 150 meter van de voordeur, het station met zowel trein als tramhalte bevinden zich op 5 minuten stappen.

Het Feest –en Cultuurpaleis

Het Feest- en cultuurpaleis werd gebouwd in 1956. Na jaren dienst te doen als stadsbibliotheek en receptieruimte werd het complex in 2007 omgebouwd tot een shoppingcenter met 8 bovenliggende lofts. Daarbij werden de historische gevels en de beiaard bewaard en in volle glorie hersteld.

Indeling : een zee van ruimte !

Deze twee verdiepingen tellende loft werd weldoordacht ingedeeld.
Onder het dak bevindt zich de ruime leefruimte met open keuken, berging, zithoek en aperitief corner. Je hebt onmiddellijke toegang tot het terras waar je kan zonnen en tafelen tot in de late uurtjes dankzij de terrasverwarming.

De master bedroom met badkamer is op deze verdieping terug te vinden.

Wanneer je de trap afdaalt naar de benedenverdieping ontdek je halfweg een knusse TV hoek, deze ruimte met authentieke betonnen elementen kan evengoed ingevuld worden als leeshoek of bureau.

Aangekomen op de benedenverdieping is er een ruimte hal met toegang tot het technisch lokaal/wasplaats, toilet, 2/4 slaapkamers en een tweede badkamer.


De leefruimte : old meets new

Ruimtelijkheid en lichtrijk zijn de kernwoorden.
Via de lift stap je rechtstreeks binnen in het hart van deze loft.

75 vierkante meter groot, 5 meter hoog en badend in het licht.
In deze ruimte staat licht werkelijk centraal dankzij de 6 elektrische dakvensters die u een fenomenale lichtinval bezorgen.

De zithoek, open keuken en eetruimte vormen één geheel.
De combinatie van het oud-eiken parket en het houten dakgebinte matchen perfect met de moderne keuken met inox werkblad.
De hypergeïnstalleerde keuken heeft alles wat je kan wensen : 2 koelkasten van Liebherr, Miele ingebouwde espressomachine, Miele vaatwas en oven en een 5 pits gasfornuis.

De slaap –en badkamers

Naast de master slaapkamer met badkamer beschikt dit pand over 2 duplex slaapkamers en een 2de badkamer. Door deze bijzonder slimme indeling beschikt u zodoende over 5 slaapkamers, zonder aan ruimte in te boeten.

Het terras en de daktuin.

Het zuid-gericht terras dat aansluit op de leefruimte biedt u een open zicht over Oostende en laat u toe om een hele dag te genieten van uw plekje onder de zon. Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke daktuin waar u ongestoord kan vertoeven in het groen met een goed boek of een glas wijn. Een oase van rust midden in de bruisende stadskern.

Comfort op hoog niveau

Naast de originele architecturale elementen werd ook aan elk technisch aspect aandacht besteed.
Het dak werd thermisch én akoestische geïsoleerd, zodoende heeft u geen last van stadsgeluiden en een zeer gunstig energieverbruik.

Dit pand beschikt over een private toegang via een lift op beide verdiepingen.

Een alarmsysteem met meldkamer, overal ledverlichting , een domotica systeem en waterverzachter maken het plaatje compleet.

Type : LOFT
Bouwjaar : 2017
Slaapkamers : 3/5

ID de propriétéOOS2021096
Prix demand造595.000
Type de maisonLoft
Surface habitable220 m²
Superficie du terrain -
Année de construction1956
Chambres à coucher5
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 1.743
EPC-
Code unique-
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

Immo François Scheepsdalelaan 67, 8000 Brugge

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Samedi Ouvert du 09.00 - 12.00 – 13.30 - 18.00 Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Immo François