Woning VQ Kerkstraat 41, 9850 Landegem
Réf. 82

ArchitectenWoning
Prix demand造2.150.000
Superficie du terrain1.717 m²
Surface habitable684 m²

Contact ArchitectenWoning

Geweldig renovatie- en transformatieproject van authentiek landelijk dorpsschooltje in Nevele. Het originele gebouwencomplex is behouden en volledig premium gerestaureerd als luxe woonunit. De speelplaats is omgetoverd tot prachtig aangelegde tuin met groot chill terras en royaal zwembad. Frontaal zicht op zoveel moois krijgt ook het hyper moderne nieuw gebouw. Concept daarvan is een doorloop bestaande uit een volledige glazen wand en uitlopend op de hyper geïnstalleerde keuken.
De living en zithoeken zijn in het oude gedeelte. Hoge plafonds en afwerking geven de sfeer van een 19de eeuwse woning. Fantastische restauratie. Verschillende slaapkamers, kinderkamers en badkamers. Ruimte met aparte ingang voor bijvoorbeeld au pair. De zolder over de volledige oppervlakte met mogelijkheid om nog extra ruimte te creëren. Fascinerend in dit woonverhaal is de mix van moderne tech en premium design met de ontroerende historiek van een kleuterschooltje uit 1879, uitgebreid met een klooster in 1881 en met een jongensschool in 1883. In 1893 volgt een upgrade tot ‘nieuwe school’ H. Philomena gesticht door burgemeester tevens baron de Kerchove d'Ousselghem. Er volgen in de loop der jaren wat uitbreidings- en moderniseringswerken, vooral in de jaren 1950 en ‘60. De hele historiek is gedetailleerd gedocumenteerd in de stadsarchieven. Dit is natuurlijk een fantastisch concept met heel veel mogelijkheden naar creatieve invulling toe. Prachtig landelijk gelegen maar toch vlakbij verbindingswegen en op 20km van Gent. Een woning met een geschiedenis en een warme ziel. Een oase van rust. Elke blik vanuit elke hoek levert een schilderij op. En dit in combo met premium stijlvolle luxe voor een maximaal woongenot. Aan alles is gedacht. Alles is voorzien. De benutting van de beschikbare ruimtes is maximaal, esthetisch stijlvol, sober en zeer functioneel met vele slimme oplossingen. De opberg- en inbouwmodaliteiten zoals dressings en kasten zijn allemaal maatwerk. De afwerking is premium. Zo is alle natuursteen doorheen de woning van het gereputeerde huis Van den Weghe. De indrukwekkende raampartijen garanderen overal licht en zicht met uitkijk op een volgroeide kunstig aangelegde tuin met zwembad en wellness. Instapklaar en top in orde. Volledig privé maar ook in combinatie met een studio, atelier of kantoor. Vele opties zijn mogelijk in dit prachtige kader.

ID de propriété82
Prix demand造2.150.000
Type de maisonBâtiment historique
Surface habitable684 m²
Superficie du terrain1.717 m²
Année de construction1879
Chambres à coucher5
Salles de bains3
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 2.335
EPC502 kWh/m²
Code unique82
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire Non

Contact ArchitectenWoning