LUXEPENTHOUSE (140 m2) MET 3 SLK, 2 BDK EN ZUIDELIJK GERICHT TERRAS (93 m2) OP SMAAKVOLSTE LOCATIE T Scheepvaartlaan 30 bus 5.01, 3500 Hasselt
Réf. MV68-1

Momentum Vastgoed
Prix demand造950.000
Superficie du terrain2.077 m²
Surface habitable140 m²

Contact Momentum Vastgoed

LUXEPENTHOUSE (140 m2) MET 3 SLK, 2 BDK EN ZUIDELIJK GERICHT TERRAS (93 m2) OP SMAAKVOLSTE LOCATIE TE HASSELT!

We vinden dit luxepenthouse terug op de vijfde verdieping van de zuidelijk gerichte blok in residentie en prestigeproject 'Zuidzicht'. In deze residentie smelten ruimte en een overvloed aan luxe samen en dàt merk je in het hele gebouw. Deze Hasseltse droomlocatie is ondertussen een referentie op zich en combineert het beste van de stad: het water met gezellige restaurants en trendy terrassen, hippe winkels en een prachtige architectuur. U begrijpt het wel: op deze hotspot gebeurt het! Een zeer vlotte bereikbaarheid naar en uit de stad worden hier bovendien gegarandeerd.

Je bereikt dit penthouse rechtstreeks via de lift en stapt binnen in de ruime hal met ingebouwde vestiaire. Eens je de woonkamer betreed, gaat je hart sneller slaan. Het panoramisch uitzicht hier is een echte eye-catcher waarbij de 2 volledige gevels met hoge raampartijen voor het spektakel zorgen. Het terras is van hieruit langs verschillende schuiframen toegankelijk. Alle kamers zijn hier voorzien van op maat gemaakte inbouwmeubelen en de ramen werden voorzien van elektrische zonnescreens. De prachtige brede parket werd doorgetrokken naar diverse kamers en in alle ruimten vinden we stijlvolle en harmonieuze inbouwverlichting terug.

De strakke, open keuken met keukeneiland beschikt over een zee van kastruimte en is hyper geïnstalleerd met een inductie kookvuur, een heteluchtoven, combi-microgolfoven, afwasmachine, koelkast en diepvriezer (allen van MIELE). De glazen deur leidt je verder naar de nachthal.
Hier vinden we eerst een stijlvol gastentoilet, dan de eerste badkamer uitgerust met ligbad en de wasplaats/berging terug. Deze laatste ruimte werd volledig met op maat gemaakte bergkasten ingericht en is voorzien van aparte wastafel.
Verder leidt de nachthal naar de drie slaapkamers. De eerste slaapkamer met op maat gemaakt bed en ruime ingebouwde kleerkast, beschikt over een bijhorend balkon en badkamer en suite. Ook hier werd het smaakvolle interieur doorgetrokken. De badkamerwanden werden bekleed met tegels uit bianco carrara marmer en de ruimte werd uitgerust met een ruime inloopdouche, een wastafel uit Corian en bijhorend meubel, een extra toilet en handdoekradiator. De tweede slaapkamer werd ingericht met een ingebouwd stapelbed en ruime kleerkast. De derde slaapkamer werd uitgerust met een op maat gemaakt bureel en geeft toegang naar het terras.

Verder beschikt dit penthouse over een gigantisch L-vormig zonneterras van 93 m3, dat pal zuidelijk gericht is. Hier heerst een machtig, open gevoel en wordt men op een geweldig vergezicht op de stad Hasselt en het kanaal getrakteerd. Genieten geblazen hier in lente- en zomer waar een grote groep familie en vrienden makkelijk onthaald kan worden voor een zonnige zomerdag- en heerlijke zomeravond. Buitenspelen voor de kids? Geen probleem dankzij het autoloze scharnierplein waarop het terras uitkijkt.

Tot slot ben je zeker dat de wagen veilig en makkelijk geparkeerd kan worden dankzij de private garagebox in de ondergrondse parkeergarage. Fietsen parkeer je dan weer vlot in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Met reden wordt over wonen in residentie Zuidzicht gezegd dat het een belevenis is. "Wegdromen tussen de wolken & wakker worden met zicht op het fonkelende kanaal”. Deze gebouwen zijn architectonische hoogstandjes: de wit-zwartfaçade oogt tijdloos en werd bekleed met wit beton dat enorm duurzaam, ijzersterk en warmtecapterend is. Duurzaamheid en slim gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen (zeer goede isolatie en luchtdichtheid) staan hier centraal en zorgen alvast mee voor lage energiefacturen.

Interesse om deze diamant te bezichtigen? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be!

ID de propriétéMV68-1
Prix demand造950.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable140 m²
Superficie du terrain2.077 m²
Année de construction2018
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique71022-G-2011/00518/IS/NP/EP15812/A001/D01/SD027
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Momentum Vastgoed