Uniek gelegen casco herenwoning met tal van mogelijkheden Predikherenlei 4, 9000 Gent
Réf. E04S978

IMMO-CVH
Prix demandéSur demande
Superficie du terrain115 m²
Surface habitable350 m²

Contact IMMO-CVH

Project Nodenaysteen
Dit uitzonderlijk en recent volledig gerenoveerde eigendom is gelegen op de Predikherenlei, in het verlengde van de Graslei, en wordt casco opgeleverd.

Het luxueuze pand dat gelegen is in de zone ‘PUUR GENT’ en sfeergebied ‘GENT CENTRAL’, biedt dankzij zijn locatie de mogelijkheid om de gelijkvloerse functie uit te breiden tot één of meerdere verdiepingen. Hierdoor kan dit prachtig eigendom dienen als commercieel pand, kantoorgebouw of uniek stadspaleis.

In de huidige casco indeling bestaat het gelijkvloers uit een woonruimte en/of administratief-commercieel gelijkvloers van circa 94 m² met aansluitend een patio. Dankzij de grote raampartijen heeft men rijkelijke lichtinval en het uniek gevoel op het water te leven.
Boven het handelsgelijkvloers is er een prachtig triplex appartement met een uitzonderlijk zicht op de Leie. Het appartement met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 250 m², beschikt over 3 slaapkamers, met telkens een ensuite badkamer, verspreid over de 2de en 3de verdieping. Iedere slaapkamer beschikt tevens over een ruim terras waar men kan genieten van het prachtige zicht op de Gentse binnenstad met als absolute parel het penthouse met authentieke balkenstructuur. Op het eerste verdiep is de sfeervolle leefruimte bestemd aan de waterkant waar men kan genieten van het uitzonderlijke decor. Verder treft u er de eethoek en open keuken met aanpalend een ruim terras van maar liefst 24 m2.
Een extra troef is dat elk verdiep toegankelijk is via de inpandige lift.

Bent u op zoek naar een exclusief pand met een uniek, panoramisch zicht over de authentieke Gentse binnenstad, dan is dit statig eigendom een niet te missen kans!

(verkoop valt onder het stelsel van de registratierechten)

ID de propriétéE04S978
Prix demandéSur demande
Type de maisonBâtiment historique
Surface habitable350 m²
Superficie du terrain115 m²
Année de construction2019
Chambres à coucher3
Salles de bains3
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique-
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat ayant une valeur culturelle, historique et/ou esthétique
Droit de préemption Oui
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact IMMO-CVH