Statige villa met parktuin en zwembad Smisstraat 36, 9100 Sint-Niklaas
Réf. E36S938

Exeptio
Prix demand造875.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable483 m²

Contact Exeptio

Deze tijdloze villa werd opgetrokken op een riant, zuidelijk georiënteerd perceel van maar liefst 4.406m2. In de piekfijn onderhouden parktuin geniet u van uitzonderlijke privacy. Bovendien is de tuin voorzien van grote terrassen, een verwarmd zwembad met rolluik en een charmant poolhouse met toilet, douche en bergruimte. Achteraan de tuin kan u geniet van zicht op de achtergelegen weilanden. Het volledige eigendom is omheind en voorzien van een automatische toegangspoort.

Via de imposante inkomhal, afgewerkt met natuursteen komt u in de leefruimte. Deze is ruim en voorzien van een recente parketvloer en een sfeervolle houtkachel. Vanuit de eethoek en de barruimte geniet u van een aangenaam zicht op de tuin. De keuken bevindt zich vlakbij de eetkamer en geeft eveneens rechtstreekse toegang tot het terras. Verder biedt de benedenverdieping nog plaats aan het royale bureau met aparte ingang, de uitgestrekte dubbele garage, wasruimte en het gastentoilet.
De statige trap brengt u tot de eerste verdieping. Hier treft u de spatieuze masterbedroom met ingemaakte kast en ensuite badkamer. Daarnaast beschikt deze verdieping nog over 3 slaapkamers en een verzorgde douchekamer. Vanuit de nachthal heeft u via een zolderluik toegang tot de imposante zolder. Deze biedt u nog tal van mogelijkheden.
Tevens beschikt de woning over een kelder die onderverdeeld is in een wijnkelder en technische ruimte.

Kortom dit karaktervolle en uitstekend bereikbaar eigendom is een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning, gelegen op slechts enkele kilometers van de E17, de N70, het Waasland Shopping Center en de Grote Markt van Sint-Niklaas.

ID de propriétéE36S938
Prix demand造875.000
Type de maisonVilla
Surface habitable483 m²
Superficie du terrain -
Année de construction1973
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages2
Salles de douche1

Revenu cadastral€ 2.190
EPC481 kWh/m²
Code unique2160150
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Oui
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Exeptio