Zuiderse villa in het groen2580 Putte
Réf.3706027

IMO Vastgoed Keerbergen
Prix demand造695.000
Superficie du terrain3.641 m²
Surface habitable370 m²

Contact IMO Vastgoed Keerbergen

Deze zuiderse villa is gelegen op een perceel van 36A41CA en bevindt zich in het landelijke Putte.
De woning werd gebouwd in 1981 en deels gerenoveerd in 2015. Alle ruimtes genieten van heel wat lichtinval en een magnifiek zicht op de rustgevende tuin.

Via de inkomhal, voorzien van gastentoilet, komt u enerzijds tot de leefruimte. Deze bestaat uit een ruime woonkamer met gezellige TV-hoek en beschikt tevens over een open haard.
Verder loopt u door naar de volledig vernieuwde keuken, voorzien van alle nodige toestellen en met zicht op de tuin. Naast de keuken vindt u de berging / wasplaats met toegang tot de kelder. De woonkamer biedt tevens toegang tot de bovenverdieping van 'de toren'. Deze kan ingericht worden als hobbyruimte, bureau etc.

Langs de andere zijde van de inkomhal heeft u drie ruime slaapkamers. De masterbedroom beschikt over haar eigen badkamer voorzien van douche, ligbad en een dubbele wastafel.
De overige twee slaapkamers delen een tweede badkamer met douche en dubbele wastafel. Op de gang bevindt zich een afzonderlijk toilet.

De inpandige garage biedt plaats aan twee wagens en is voorzien van twee elektrische poorten. Tot slot treft u hier nog een ruime berging en de technische installaties.

Achter de keuken komt u tot het binnenzwembad met bar en jacuzzi die tevens te bereiken zijn via een aparte inkomhal. Bovendien treft u hier nog een studio met kitchenette en eigen badkamer. De slaapkamer bevindt zich hier op de eerste verdieping.

Het perceel is volledig omheind en toegankelijk via een automatische poort.

Ter info: Het binnenzwembad dient gerenoveerd te worden / dichtgegooid te worden

ID de propriété3706027
Prix demand造695.000
Type de maisonVilla
Surface habitable370 m²
Superficie du terrain3.641 m²
Année de construction1981
Chambres à coucher4
Salles de bains3
Garages2

Revenu cadastral€ 3.269
EPC578 kWh/m²
Code unique2036638
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique-
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact IMO Vastgoed Keerbergen