Royale villa met EPC label B nabij het centrum van Ardooie Kortrijksestraat 90, 8850 Ardooie
Réf. ROE2024VK006

Immo François
Prix demand造695.000
Superficie du terrain1.807 m²
Surface habitableInconnu

Contact Immo François

Deze ruime villa, gelegen in Ardooie op een perceel van 1807 m², biedt gemakkelijke toegang via de ring van Roeselare en Ardooie. Tevens bevindt de oprit van de E403 zich op slechts 1 minuut rijden.

De woning, strategisch gelegen op fietsafstand van het centrum van Ardooie en Roeselare, nabij scholen, openbaar vervoer, het ziekenhuis AZ Delta en diverse handelszaken, garandeert rust en privacy. Het gebruik van hoogwaardige materialen bij de inrichting en de doordachte bouw zorgen ervoor dat de woning optimaal profiteert van natuurlijk zonlicht.

Bij binnenkomst via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, betreedt men de woonkamer met een authentieke haard. Grote raampartijen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. De keuken, uitgerust met alle comfort, leidt naar het bijgebouw dat van zeer veel lichtinval geniet.

De woning maakt gelijkvloers wonen mogelijk. Op dit niveau bevinden zich de eerste slaapkamer, de badkamer met dubbele wastafel, ligbad en toilet, evenals de inpandige garage, berging en wasruimte met ingebouwde kasten.

Een trap leidt naar de eerste verdieping, waar men een derde toilet, een bureau dat dienst kan doen als slaapkamer, een zitruimte/leefruimte, een berging en een ruime polyvalente ruimte aantreft. Momenteel wordt deze polyvalente ruimte gebruikt als pool- en barruimte, maar kan ook perfect gebruikt worden als masterbedroom.

De woning wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie en heeft een gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC) van klasse B. De aanwezigheid van gelaagde, dubbele beglazing met houten raamwerk, de zonnepanelen (14 stuks) en de goede isolatie dragen bij aan de energie-efficiëntie van de woning. Daarnaast is er nog een regenwaterput van 11.000 L.

De riante tuin is voorzien van een bijgebouw, die beschikt over een kitchenette, toilet en een haard. Dit bijgebouw kan doorheen alle seizoenen gebruikt worden, in de winter als gezellige buitenruimte en in de zomer als barbecuehuis/buitenkeuken.

Hebt u interesse? Aarzel niet om contact op te nemen en dan plannen wij met plezier een bezoek ter plaatse in!

Troeven
*Energiezuinige woning
*Mogelijkheid creëren 4-5 slaapkamers
*Riante tuin met bijgebouw
*Veel lichtinval
*Automatische gazonberegening & drainage
*Asbestveilige woning

ID de propriétéROE2024VK006
Prix demand造695.000
Type de maisonVilla
Surface habitable -
Terrasopp. -
Superficie du terrain1.807 m²
Année de construction1997
Année de rénovation -
Chambres à coucher3
Salles de bains1
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC188 kWh/m²
Code unique20240109-0003103286-RES-1
Zone inondableNon communiqué
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

Immo François Scheepsdalelaan 67, 8000 Brugge

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Samedi Ouvert du 09.00 - 12.00 – 13.30 - 18.00 & Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Immo François