Luxueuze penthouse met prachtige vergezichten Prinses Clementinalaan 17, 9000 Gent
Réf. PC 17 penthouse 2023

Huysewinkel Gent
Prix demand造1.050.000
Superficie du terrain570 m²
Surface habitable179 m²

Contact Huysewinkel Gent

Deze prachtige penthouse is gelegen in het centrum van Gent te Prinses Clementinalaan, een ruime beboomde laan vlakbij het Sint-Pietersstation. Deze locatie heeft als troef een vlotte verbinding naar alle invalswegen en bevindt zich op wandelafstand van het Citadelpark. Het sterk architecturaal gebouw werd gerealiseerd door CAAN Architecten in samenwerking met Lafaut Estate. De keuze van de duurzame materialen en elegante elementen vormen een mooi esthetisch geheel. De penthouse zelf werd met veel stijl en smaak op maat afgewerkt door EMEX.

Via de inkomhal, dewelke kan afgesloten worden met een prachtige stalen deur, betreedt men de fenomenale leefruimte met aansluitend een open keuken met prachtige afwerking in Emperador marmer.
De open keuken is voorzien van alle hedendaagse apparatuur, met voor de wijnliefhebbers zelfs een ingebouwde wijnfrigo, en biedt dus al het nodige comfort voor zijn toekomstige bewoners. Aan de andere zijde van de leefruimte kan men de bibliotheek terugvinden, deze is ook op maat afgewerkt.

Via de nachthal zijn de drie ruime slaapkamers bereikbaar. De master bedroom geniet van een ensuite badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en vrijstaand bad. Er werd overal gewerkt met dezelfde marmer om een uniform geheel weer te geven. Vervolgens is er ook een ensuite dressing met een vanity table.

De tweede slaapkamer is net zoals de masterbedroom voorzien van ingemaakte kasten en beschikt tevens over een terras. De derde slaapkamer kan eveneens als bureauruimte worden gebruikt en het stijlvolle visgraatparket is hier eveneens terug te vinden. Grenzend aan deze twee slaapkamers is de tweede badkamer terug te vinden dewelke beschikt over een mooie inloopdouche en een design lavabo.

De penthouse beschikt maar liefst over vijf terrassen, zodat er steeds kan genoten worden op ieder moment van de dag van de zon en de omgeving. Aangezien het appartement op de bovenste verdieping is gelegen, kon er ook gewerkt worden met natuurlijke lichtstraten waardoor iedere ruimte zeer lichtrijk is, mede dankzij de vele glaspartijen.

Aan de achterzijde van het gebouw is er een gemeenschappelijk volledig ingerichte daktuin voorzien.
Er is een mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garagebox.

Kortom een echte parel in het centrum van Gent waar de woon- en levenskwaliteit centraal staat. Verkoop valt onder registratierechten en geen BTW!

ID de propriétéPC 17 penthouse 2023
Prix demand造1.050.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable179 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain570 m²
Année de construction2022
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC97 kWh/m²
Code unique44021
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat ayant une valeur culturelle, historique et/ou esthétique
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire Non

Huysewinkel Gent Sint-Pietersnieuwstraat 158, 9000 Gent

  • Lundi Ouvert du 10.00 - 12.00 – 14.00 - 18.00
  • Mardi Ouvert du 10.00 - 12.00 – 14.00 - 18.00 Sur rendez-vous
  • Mercredi Ouvert du 10.00 - 12.00 – 14.00 - 18.00
  • Jeudi - VendrediOuvert du 10.00 - 12.00 – 14.00 - 18.00 Sur rendez-vous
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 18.00 Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Huysewinkel Gent