Penthouse met 3 slaapkamers en bijzonder ruim terras met zicht op de Schelde Waterkluiskaai 12 bus 302, 9040 Sint-Amandsberg
Réf. 3493868

Carlo Eggermont
Prix demand造815.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable153 m²

Contact Carlo Eggermont

Bijzondere penthouse met bruikbare vloeroppervlakte van 153m2 en een bijzonder ruim terras van boven de 100m2. Het appartement is gelegen aan de Waterkluiskaai op fietsafstand van de Gentse binnenstad en biedt een uniek uitzicht over de Schelde.

De penthouse is gelegen op de bovenste verdieping van een recent gebouw (2012). Door zijn goede isolatie beschikt het appartement over een lage EPC-score van 139. Het appartement beschikt over een zeer praktische indeling en is bereikbaar met de lift.

Het appartement geeft plaats aan 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uniek zijn de meerdere terrassen te bereiken via de slaapkamer en de leefruimte. Door zijn vele raampartijen beschikt het appartement ook over heel veel natuurlijke lichtinval. Het ruime terras is de ideale plaats voor het ontvangen van vrienden en familie, een unieke troef door zijn exceptioneel volume. Het appartement beschikt ook nog over een ruime terrasberging en aparte wasplaats. Mogelijkheid tot het bijkopen van een ruime garagebox en staanplaats onderaan het gebouw.

Het ideale appartement voor wie op zoek is naar ruimtelijkheid, buitenruimte en een goede epc-score

ID de propriété3493868
Prix demand造815.000
Type de maisonPenthouse
Surface habitable153 m²
Terrasopp.100 m²
Superficie du terrain -
Année de construction2012
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC139 kWh/m²
Code unique-
Zone inondableNon communiqué
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Carlo Eggermont