Instapklare herenwoning in het Prinsenhof Prinsenhof 32, 9000 Gent
Réf. S-PRI-032-370

IMMO-CVH
Prix demand造1.295.000
Superficie du terrain157 m²
Surface habitable250 m²

Contact IMMO-CVH

Deze prestigieuze herenwoning, gelegen op wandelafstand van het historische centrum van Gent, werd recent gerenoveerd met behoud van authentieke elementen zoals oude vloeren, sierschouwen, moulures,.. en met de nodige aandacht voor de energiezuinigheid van de woonst. Zo werden alle ramen voorzien van hoogrendementsglas, beschikt het gelijkvloers over vloerverwarming en is er bewust gekozen om de woning te verwarmen via een warmtepomp (koeling en verwarming).

Achter de authentieke gevel schuilt een ruime, lichtrijke en instapklare woning die de ideale combinatie biedt tussen een modern wooncomfort en een authentieke sfeer.

Via de inkomhal, die voorzien werd van een moderne tegelvloer, betreedt u de lichtrijke en sfeervolle eetruimte met hedendaagse parketvloer en prachtige sierschouw. Typerend aan deze ruimte zijn de hoge plafonds en grote raampartijen die zorgen voor heel wat lichtinval en een uniek spacieus gevoel. Aansluitend aan deze knusse ruimte treft u de smaakvolle, kwalitatief afgewerkte keuken. Deze beschikt over een groot kookeiland dat naast heel wat kastruimte, ook beschikt over een wijnfrigo. De keuken beschikt over alle nodige, kwalitatieve (Siemens) toestellen zoals een ingebouwde frigo en diepvries, vaatwasser, kookplaat, oven en microgolf.
Aansluitend treft u de lichtrijke en sfeervolle leefruimte die uitgeeft op het zonovergoten terras en de leuke stadstuin.

Via de originele trap komt u uit op het eerste verdiep. Hier treft u de moderne en smaakvol afgewerkte badkamer voorzien van een dubbele lavabo, ligbad en ruime inloopdouche. Het toilet is afzonderlijk. Op de tweede verdieping treft u twee ruime slaapkamers voorzien van de oorspronkelijke parketvloer. De slaapkamer aan de voorzijde biedt eveneens een dressing. Op de derde verdieping bevindt zich nog een derde slaapkamer alsook de technische ruimte en een extra toilet. De zolderverdieping werd volledig geïntegreerd in de woning en werd ingericht als extra slaapkamer met open badkamer. Een leuke extra is het balkonvenster dat een adembenemend zicht geeft op de wijde omgeving.

Kortom, dit uitzonderlijk, mooi gerenoveerd pand met haar ruime vertrekken en leuke stadstuin is een ware parel op toplocatie in Gent!

ID de propriétéS-PRI-032-370
Prix demand造1.295.000
Type de maisonBâtiment historique
Surface habitable250 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain157 m²
Année de construction1850
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche1

Revenu cadastral€ 594
EPC103 kWh/m²
Code unique20230523-0002899198-RES-1
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat ayant une valeur culturelle, historique et/ou esthétique
Droit de préemption Oui
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact IMMO-CVH