Loft living - Hoogwaardig en architecturaal afgewerkte loftwoning met 2 slpk’s en verschillende buitenruimtes. Nieuwevaart 198, 9000 Gent
Réf. 3443018

Carlo Eggermont
Prix demand造565.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable116 m²

Contact Carlo Eggermont

Loft living - Hoogwaardig en architecturaal afgewerkte loftwoning met 2 slpk’s en verschillende buitenruimtes.

Voor meer infomatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze loft maakt deel uit van het nieuwbouwcomplex ‘Tribeca’ en bevindt zich op een voormalige ambachtelijke site, waar oorspronkelijk de jutespinnerij  en twijnderij genaamd ‘Filature du Rabot’ zich bevond en is gelegen ten noorden van het historisch centrum in het hart van de vernieuwde bloemenkenswijk. Een buurt die blijft evolueren en die de laatste jaren onder de uitbreidingsplannen van de stad een mooie opwaardering maakte.

Deze loftwoning werd met aandacht voor esthetiek, oog voor detail en energetisch gerenoveerd wat resulteerde in een EPC-score van slechts 174 kWh/m2jaar (B-score).
Voor de inrichting werd samengewerkt met Nordic House te Gent. Een realisatie waar men aandacht heeft besteed vanaf het ontwerp tot de gehele uitvoering. Zelfs tot en met de gekozen losstaande meubels.

We betreden de loft via een hogergelegen aangelegde daktuin waar we vervolgens toegang krijgen tot een eerste privatieve voortuin. Een lichtrijke inkomhal voorzien van bijzonder veel op maat gemaakte kasten (bergruimte) leidt ons alseerst naar een open ruimte waar we de aan de voorzijde de leefruimte vinden. Deze is voorzien van parketvloer, een gashaard… aanpalend vinden we de eetplaats en kwalitatieve en volledig uitgeruste op maat gemaakte keuken.

Een groot schuifraam geeft toegang tot een aangenaam terras met groenzone en een tweede terras.

Vervolgens vinden we aan de achterzijde een eerste slaapkamer voorzien van dressingkasten en toegang tot het tweede terras. Aan de andere zijde van de slaapkamer treffen we de badkamer aan voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

Op de hal vinden we nog een afzonderlijk gastentoilet en ‘verborgen’ in de maatkasten een praktische wasplaats.

Via een unieke trap komen we op een open verdiep waar er plaats werkt gemaakt voor een bureauruimte en een tweede slaapkamer.

Als extra zorgt de originele dakvorm met de sheddaken voor een bijzonder lichtrijk geheel.

Kortom, dit is een ware opportuniteit voor wie op zoek is naar een instapklaar en hoogwaardig afgewerkte loft.

(ondergrondse staanplaats verplicht aan te kopen aan 30.000 euro – privatieve berging inbegrepen - gemeenschappelijke fietsenberging voorzien - beschikbaarheid bij akte - EK conform – Maandelijkse kosten 85 €/maand)

ID de propriété3443018
Prix demand造565.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable116 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher2
Salles de bains1
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 878
EPC174 kWh/m²
Code unique-
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique Zone industrielle pour entreprises artisanales ou PME
Droit de préemption Oui
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Carlo Eggermont