Uniek aanbod met tal van mogelijkheden: Diksmuidseweg 391, 8904 Boezinge
Réf. BH_21_157

‘t Boerenhuys
Prix demand造1.500.000
Superficie du terrain53.617 m²
Surface habitableInconnu

Contact ‘t Boerenhuys

Wij stellen u graag een uitzonderlijk aanbod onder de kerktoren van Boezinge voor:

"Het kasteel van Boezinge"

Het kasteel wordt te koop aangeboden op een domein van maar liefst 5 ha. Het domein herbergt, naast het kasteel, ook een koetshuis met een oppervlakte van ongeveer 230 m², een bunker dat beschermd monument is, een ijskelder, een riante tuin, vijvers en bos. Daarnaast heeft u vanuit het kasteel een prachtig uitzicht over de vele velden rondom.

De bewoonbare oppervlakte van het kasteel bedraagt meer dan 1.000 m². Het te renoveren gebouw kent de volgende indeling: een soutterain dat diverse ruimtes omvat zoals een keuken, wijnkelder, verschillende bergingen en een technische ruimte. Het gelijkvloers herbergt een inkom met een in het oog springende houten trap, een ruim salon met een aansluitende grote zaal, vestiaire, een keuken, drie bergruimtes, twee toiletruimtes, een diensttrap en enkele tussenhallen. Op het eerste verdiep zijn er vijf slaapkamers, waarvan twee met een eigen badkamer. Verder zijn er nog twee afzonderlijke badkamers aanwezig en drie toiletruimtes. Op de eerste verdieping treft u nog 5 bergingen aan, twee diensttrappen een een ruime open traphal. Op de tweede verdieping zijn er nog 6 (slaap)kamers, drie badkamers en nog 2 afzonderlijke toiletruimtes. Als laatste is er nog een zolderverdieping van circa 290 m².

Het kasteel herbergt veel getuigenissen uit de tijd, denk maar aan de talrijke open haarden, het aanwezige houtwerk, de vele parketvloeren…

Het domein is vastgesteld op de inventaris bouwkundig erfgoed. Deze vaststelling maakt de ontwikkeling van elk type project mogelijk, denk maar in de richting van B&B, hotel, restaurant, cultuurcentrum… Laat u gerust verder informeren over alle mogelijkheden bij ons op kantoor.

ID de propriétéBH_21_157
Prix demand造1.500.000
Type de maisonVilla
Surface habitable -
Terrasopp. -
Superficie du terrain53.617 m²
Année de construction1924
Année de rénovation -
Chambres à coucher11
Salles de bains7
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC436 kWh/m²
Code unique
Zone inondableZone sensible potentielle
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Parc
Droit de préemption Oui
Assignation Non
Décision judiciaire Non

Contact ‘t Boerenhuys