Stijlvolle volledig uitgeruste villa met pool- en guesthouse te Bree. 3960 Bree
Réf. 10/0256

Hillewaere Vastgoed Hasselt
Prix demandéSur demande
Superficie du terrain2.831 m²
Surface habitable465 m²

Contact Hillewaere Vastgoed Hasselt

In Bree ligt deze klassevolle villa op een perceeloppervlakte van 2831m².

Voor wie belang hecht aan een prachtige instapklare villa met volledige privacy, zorgvuldig uitgekozen materialen, perfecte afwerking en onderhoud, volledig aangelegde volwassen tuin met verwarmd buitenzwembad, Englisch Heritage guesthouse, is hier aan het juiste adres.

Indeling gelijkvloers:
Bij het binnenkomen van de woning bevindt zich rechts van de hal de bureau. Links van de hal kan u de leefruimte betreden. De leefruimte heeft grote raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval en een subliem zicht op de prachtig aangelegde volwassen tuin. Samen met de ingebouwde kasten en de open haard, straalt de woonkamer gezelligheid en comfort uit. Aansluitend komt u terecht in de ruime eetkamer. Naast de eetkamer bevindt zich een ruime keuken. Deze is volledig geïnstalleerd en voorzien van een ingebouwd koffiezetapparaat, gewone koelkast en een Amerikaanse koelkast, magnetron, oven, stoomoven en een wijnkoelkast. Naast de keuken vinden we de volledig uitgeruste wasplaats met een sas met toegang naar garage en terras.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over 2 badkamers, 2 toiletten en 4 ruime slaapkamers met een masterbedroom van 32m² met mogelijkheid voor een dressing. Boven het overdekt terras, ook op de eerste verdieping, is er een loungeruimte voorzien met bar en biljarttafel.

Kelder:
Naast een uitgebreide fitnessruimte en sauna, is er ook voldoende plaats om een wijncollectie uit te stallen en uit te breiden.

Garage en fietsenstalling:
De inpandige garage beschikt over een ruimte van 31m² en is goed voor 1 parkeerplaats én extra opbergruimte. Daarnaast is er nog voldoende plaats op de oprit en carport om 4 wagens te plaatsen. Aansluitend aan de carport met toegang tot het overdekt terras is er ook nog een fietsenstalling voorzien.

Tuin en terras
Het eigendom wordt omringd door een volwassen aangelegde tuin met verwarmd buitenzwembad. Het poolhouse zit praktisch in mekaar en is voorzien van alle comfort. Een aansluitend ruim overdekt terras met open haard en naastliggend terras met maximale tuinbeleving maakt het plaatje af.
Een van de tuinkamers heeft een pleintje met fontein en een petanquebaan. Hier waan je je volledig op een petanque-plek in Saint-Tropez of dergelijke.

Guesthouse
Deze guesthouse is de ideale ruimte om familie en vrienden te ontvangen. Met een bewoonbare oppervlakte van 70m² telt deze guesthouse een hobbyruimte, een leefruimte, badkamer, berging en slaapkamer. Aansluitend bevindt er zich een prachtige stalen serre van 14m². Er is ook een overdekt terras en carport voorzien. Via een aparte toegangspoort -servitudeweg kan men ook het eigendom via deze poort betreden. Ideaal voor het aanleveren van materialen en aparte ingang voor feestjes en of andere activiteiten. Zo blijft het woonhuis steeds in optimale staat van onderhoud.

Bijzonderheden:
- Villa in perfecte staat van onderhoud en afwerking
- Degelijk uitgezochte bouwmaterialen
- Prachtige volwassen aangelegde tuin
- Volledige privacy
- Verwarmd zwembad met poolhouse
- Fitness ruimte, sauna en wijnkelder
- Guesthouse van Englisch Heritage
- Mancave bar met biljart en apart op maat gemaakt toog-maatmeubel
- Grotendeels onderkelderd met sauna, wijnkelder, fitnessruimte
- Alarm en camerabewaking

EPC 299 kWh/ (m² jaar)

ID de propriété10/0256
Prix demandéSur demande
Type de maisonVilla
Surface habitable465 m²
Superficie du terrain2.831 m²
Année de construction1993
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique-
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation-
Décision judiciaire Non

Hillewaere Vastgoed Hasselt Kolonel Dusartplein 28B, 3500 Hasselt

  • Lundi Ouvert du 09.00 - 12.30 – 13.00 - 17.30
  • Mardi Ouvert du 09.00 - 12.30 – 13.00 - 17.00
  • Mercredi Ouvert du 09.00 - 13.00 – 13.30 - 17.00
  • Jeudi - VendrediOuvert du 09.00 - 12.30 – 13.00 - 17.00
  • Samedi Ouvert du 09.00 - 12.00 – 13.00 - 18.00 Sur rendez-vous seulement
  • Dimanche Fermé

Contact Hillewaere Vastgoed Hasselt