SUBLIEM HERENHUIS NABIJ KONING ALBERTPARK 2600 Berchem
Réf. 4082644

Provas Immo Management
Prix demand造895.000
Superficie du terrain215 m²
Surface habitable312 m²

Contact Provas Immo Management

Deze fantastische herenwoning van ca 312 m² werd steeds met respect onderhouden en voorziet in alle hedendaagse comfort. De afgelopen jaren werd de woning volledig onder handen genomen en aangepast aan de huidige normen, met behoud van de originele elementen. Een zeer praktische woning waar aan elk detail is gedacht.

Een absolute toplocatie met brouwerij “De Koninck”, het Koning Albertpark en het Groen kwartier op wandelafstand en een vlotte verbinding met belangrijke invalswegen.

De royale inkomhal met authentieke deuren in geslepen glas en mooi bewaarde marmeren vloeren en wanden spreken tot de verbeelding en zetten meteen de toon.

Op het gelijkvloers bevindt zich het gezellige leefgedeelte bestaande uit drie delen, van elkaar gescheiden door authentieke bogen en dubbele deuren in geslepen glas. De originele parketvloeren, plafondmoulures en sierlijsten op de muren, in combinatie met de hoge plafonds maken de ruimte af.

Vooraan bevindt zich het salon met originele schouw die opnieuw in gebruik genomen kan worden als hout- of gashaard. De nieuwe guillotine ramen zijn super isolerend en geluidswerend.

In het middelste deel is er eveneens een marmeren schouw. De gietijzeren retro radiator is hier een echte eyecatcher.

Aansluitend bevinden zich de eetkamer en open keuken. De koepel zorgt voor een zee van licht. In combinatie met de hoge plafonds geniet de volledige gelijkvloerse verdieping van een enorme lichtinval.

Enorme troef is ongetwijfeld de riante zuidwesttuin die grenst aan eetkamer en keuken. Hier is het in alle rust genieten middenin de stad.

De keuken met Belgische blauwe hardstenen werkblad werd opengewerkt om contact met de eetkamer te behouden. Ook hier komen authentieke elementen terug, zoals de oude waterpomp die zelfs terug in werking werd gesteld. Verder is de keuken uitgerust met kwaliteitsvolle Miele toestellen: ruime koelkast, diepvries, combi-oven en afwasmachine. Het Boretti gasfornuis met oven beschikt bovendien over een teppanyaki plaat.

Op de tussenverdieping bevindt zich de eerste badkamer achter indrukwekkende plafondhoge en dubbele deuren in geslepen glas. De Badkamer is afgewerkt met een vrijstaand designbad, dubbel lavabomeubel en ruime inloopregendouche met natuurstenen tegeltjes.

Op de eerste verdieping geeft de masterbedroom met inloopdressing uit op het Franse balkon vooraan. Een ruime tweede slaapkamer vervolledigt de eerste verdieping.

Via een tussenkamer, ideaal als dressing of waskamer, komt u bij de tweede badkamer met bad/douche, lavabo en toilet.

Op de tweede verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers waarvan één ingericht als bureau. Op de bovenste verdieping zijn er ook twee slaapkamers en een extra kamer die nu dient als zolderruimte.

Het plaatje wordt vervolledigd door een zeer ruime en droge (wijn)kelder met aparte wasplaats voor wasmachine en droogkast.

Nieuwe gas-/elektriciteits-/waterleidingen, Teletask Domotica systeem, dubbele beglazing, geïsoleerde achtergevel en dak.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats aan de overkant van de straat aan 25.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Verkoopprijs: 895.000 Euro, excl. registratiebelasting.

ID de propriété4082644
Prix demand造895.000
Type de maisonBâtiment historique
Surface habitable312 m²
Superficie du terrain215 m²
Année de construction -
Chambres à coucher6
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 946
EPC235 kWh/m²
Code unique2222333
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Provas Immo Management Museumstraat 14 B, 2000 Antwerpen

  • Lundi - VendrediOuvert du 10.00 - 18.00
  • Samedi  Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Provas Immo Management