Charmante Art Deco Herenwoning met 4 slaapkamers en tuin te Ukkel (Brussel)Rue Gabrielle 0, 1180 Ukkel
Réf. 19/23-2

The Housefriend Real Estate
Prix demand造1.290.000
Superficie du terrain226 m²
Surface habitable492 m²

Contact The Housefriend Real Estate

Deze statige maar zeer charmante Art Deco herenwoning is een parel!!
Gelegen in een zijstraat van de elegante Avenue WInston Churchill die uitkomt aan de groene stadslong "Ter Kamerenbos" en op wandelafstand van het openbaar vervoer, internationale scholen, winkels en restaurants. Tevens enkele ambassades hier in de straat/directe omgeving......een statige omgeving!
Bij het binnenkomen in de hal, voelt u direct, zoals bij mezelf, dat deze woning Rust, Charme en Sfeer uitstraalt. Een aangenaam gevoel. De woning is elegant en zeer lichtrijk.
Vanuit de inkomhal heeft u doorgang tot de zeer ruime leefkeuken van maar liefst 43m2. De kastdeuren zijn in de originele staat behouden en het totaalbeeld ademt gezelligheid uit. Vanuit de keuken heb je zicht over de volledig afgesloten stadstuin en vanuit de keuken en de tuin bereik je de kelder van maar liefst 72m2. Ziet u het al voor U? Uw wijnen rusten hier in hun eigen ruimte te wachten tot U hen komt ophalen en dan heerlijk genieten in de tuin of in één van de prachtige kamers van deze woning of zelfs op het balkon op de 4e verdieping met een prachtig zicht over de stad Brussel. Nou ik wel!!!
Via de traphal gaan we naar de 1e verdieping waar we de zeer lichtrijke woonkamer betreden. Hier treffen we een parketvloer en de originele schouw. Via een doorloop met goederenlift treft u de toilet met lavabo.
Zoals u reeds op de foto heeft kunnen bewonderen is de volledige elegante trap bekleedt met een rood, koninklijk tapijt. De masterbedroom (21m2) met parketvloer is gelegen op de 2e verdieping, zoals ook de ruime badkamer (30m2) met bubbelbad, inloopdouche, hangtoilet, dubbele lavabo met een marmeren vloer.
Op de 3e verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers met eigen badkamer en toilet met tevens extra bergruimte.
Adembenemend is als we onze rondleiding afsluiten door het openen van de akoestische deur die toegang verleent naar de 4e verdieping. Ideaal als werkruimte, super masterbedroom of studio met eigen kitchenette en apart toilet. Tevens een prachtig verzicht over de stad Brussel en de indrukwekkende gebouwen.
Wat me hier vooral opvalt is dat de er enorm veel lichtinval binnenkomt van zowel de voor- als achterzijde op elke verdieping en de enorme rust die U ervaart. Geen lawaai te horen!!
Ideaal voor iemand die graag ruim wenst te leven en zelfs te werken in alle rust maar zo dichtbij het centrum van Brussel.
Heb ik U overtuigd om mij te contacteren en vrijblijvend een bezichtiging aan deze parel in te plannen?
Zo ja, contacteer mij: +32 487 37 69 74 of mail naar: joes@thehousefriend.be
Via de link onderaan de pagina van onze website treft u een link aan voor een virtuele tour, maar geloof me...........dit is een PAREL!!!!
link: https://viewer.around.media/?id=IOPWQ

ID de propriété19/23-2
Prix demand造1.290.000
Type de maisonVilla
Surface habitable492 m²
Superficie du terrain226 m²
Année de construction -
Chambres à coucher4
Salles de bains4
Garages -
Douchekamers -

Revenu cadastral-
EPC214 kWh/m²
Code unique20140313
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique-
Droit de préemption Non
Assignation-
Décision judiciaire-

Contact The Housefriend Real Estate