Unieke Architecturale Loft: Luxe Wonen in een Voormalige Loods te Oostende Hofstedestraat 30, 8400 Oostende
Réf. Loft-Loods

Immo François
Prix demand造665.000
Superficie du terrain322 m²
Surface habitable487 m²

Contact Immo François

Stap binnen in een uitzonderlijke woonervaring met deze architecturale loft, een volledig omgevormde loods die nu dienst doet als een prachtig woongeheel. Dit unieke pand straalt moderniteit en stijl uit, met een overvloed aan natuurlijk licht en een open, ruimtelijk gevoel dankzij de afhellende raampartijen.
De loft is ontworpen met een overvloed aan lichtinval, waardoor een zee van licht en een open, luchtig gevoel ontstaat. De afhellende raampartijen dragen bij aan de unieke architectuur en creëren een dynamische en uitnodigende leefruimte. Het centrale punt van deze loft is de indrukwekkende keuken, die direct in verbinding staat met de rest van de woonruimte. Deze keuken is niet alleen functioneel maar ook een ware eyecatcher, perfect voor liefhebbers van koken en entertainen.
De woning beschikt over een prachtige groene tuin en een uniek binnen-terras waar een zwembad met jet stream is geplaatst. Deze buitenruimte biedt een oase van rust en luxe, ideaal voor ontspanning en recreatie. Het geheel vloeit naadloos over in de twee gelijkvloerse slaapkamers, waarvan één is voorzien van een aanpalende dressing en badkamer. Op het eerste niveau is er ruimte om extra kamers en badkamers te creëren, wat flexibiliteit biedt voor toekomstige uitbreiding.
De loods beschikt ook over een ruime polyvalente ruimte die geschikt is voor handelsdoeleinden of het creëren van een extra woonentiteit. Verder biedt de woning een dubbele garage, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Met een zeer laag EPC en recente renovaties is dit pand niet alleen energiezuinig maar ook instapklaar.
Mis deze unieke kans niet en ervaar zelf het onevenaarbare wooncomfort van deze architecturale loft. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de veelzijdigheid en luxe die dit pand te bieden heeft.
Troeven:
* Architecturale parel
* Mogelijkheid tot maken extra entiteit
* Handelsruimte
* Dubbele garagebox
* Hoogwaardige materialen

ID de propriétéLoft-Loods
Prix demand造665.000
Type de maisonLoft
Surface habitable487 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain322 m²
Année de construction1951
Année de rénovation2013
Chambres à coucher2
Salles de bains1
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 1.682
EPC156 kWh/m²
Code unique20210525-0002416293-res-1
Zone inondableZone sensible potentielle
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire Non

Immo François Scheepsdalelaan 67, 8000 Brugge

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Samedi Ouvert du 09.00 - 12.00 – 13.30 - 18.00 & Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Immo François