Appartement Visserskaai 20, 8400 Oostende
Réf. 76

Minus Vastgoedexpert
Prix demand造695.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable104 m²

Contact Minus Vastgoedexpert

Neem rechtstreeks contact op met de eigenaar via 0495/57.47.09 - eriktratsaert@hotmail.com
Luxueus en ruim appartement gelegen op de derde verdieping van de goed onderhouden en recente (2019) residentie Midland langs de Visserskaai te Oostende. Vlakbij strand, zee, jachthaven en de vele restaurants in de buurt.
Vanuit de leefruimte geniet u van een spectaculair en exclusief zicht over de havengeul, die de jachthaven met de Noordzee verbindt.
De woonkamer met volledig uitgeruste open keuken en een breedte van maar liefst 7m45, heeft een strakke maar warme afwerking en een aangenaam terras met wijds zicht. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers met elk een ensuite badkamer, 1 slaapkamer heeft nog een terrasje aan de achterzijde van het gebouw. Daarnaast is er ook nog een gastentoilet en een berging in het appartment aanwezig, alsook een privatieve berging in de kelder, een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnislokaal.
Troeven: TOP locatie - luxueus afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen - vloerverwarming - 2 slaapkamers met airco - 2 badkamers - prachtig open zicht op de haven – geen inkijk - vlakbij strand, zee en restaurants - privatieve berging
Bent u op zoek naar een appartement met fantastisch open zicht?
Maak vandaag nog een afspraak rechtstreeks met de eigenaar voor een bezoek ter plaatse! 0495/57.47.09 – eriktratsaert@hotmail.com

ID de propriété76
Prix demand造695.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable104 m²
Terrasopp.7 m²
Superficie du terrain -
Année de construction2019
Chambres à coucher2
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 1.320
EPC69 kWh/m²
Code unique-
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique-
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

Contact Minus Vastgoedexpert