Array Nieuwpoort 53, 9000 Gent
Réf. 3126389

Carlo Eggermont
Prix demand造585.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable150 m²

Contact Carlo Eggermont

(Extra toelichting mbt de beschikbaarheid contacteer Edouard 0472 933 613)
 
Uniek duplex appartement (150m2) met eigen tuin, centraal gelegen tussen alle belangrijkste pleinen en straten van de Gentse binnenstad. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie en ligt in een rustige straat nabij het Baudelopark en de Vrijdagmarkt.
 
De woning, die het principe hanteert van een schakelwoning, beschikt over een eigen privatieve ingang en combineert de voordelen van appartement- en woningbouw. Het appartement, met modern en eigentijds comfort, beschikt over vele authentieke elementen die bijdragen tot het bijzondere karakter van de woning.
 
De indrukwekkende inkomhal met mozaïekvloer zet alvast de juiste toon. Via de zijdeur betreden we een open volume dat plaats geeft aan de woonplaats en de eetruimte. De dubbele ruimte beschikt over hoge plafonds, sierlijsten en marmeren schouwen die tot de verbeelding spreken. Aan de achterzijde vinden we de goed uitgeruste keuken. Zowel langs de eetplaats als de keuken heeft men toegang tot de privatieve stadstuin. De ideale rustplek in het centrum van de stad. 
 
De originele trap leidt ons naar de bovenste verdieping. Hier vinden we 3 slaapkamers, een badkamer (voorzien van dubbele wastafel, ligbad en toilet) en een aparte douchekamer. De woning beschikt bovendien nog over een eigen kelderruimte, een aparte wasplaats en een gastentoilet.
 
Kortom, de opportuniteit voor wie op zoek is naar een stijlvolle stadswoning met tuin, authentieke elementen en eigentijds comfort!

ID de propriété3126389
Prix demand造585.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable150 m²
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher3
Salles de bains1
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC220 kWh/m²
Code unique-
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat ayant une valeur culturelle, historique et/ou esthétique
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Carlo Eggermont