Luxueus appartement aan Gentse Central Park 9000 Gent
Ref. W-028673

Engel & Völkers Gent-Centrum
Asking price€ 845.000
Lot surface areaNot known
Living areaNot known

Contact Engel & Völkers Gent-Centrum

Dit mooi gerenoveerde hoekappartement werd volledig gerenoveerd in 2014 en is voorzien van alle comfort: een gashaard en een grootscherm-tv werden discreet in de living geïntegreerd. De hyper-geïnstalleerde open keuken is voorzien van alle mogelijke toestellen én met een wijnkoeling. De aanwezige domotica-toepassingen maken het leven zo comfortabel mogelijk.
De eigentijdse stijl van het smaakvol afgewerkte interieur streeft zo weinig mogelijk ruis en zo veel mogelijk lichtinval na. De kamers geven een immens gevoel van ruimte. Door de keuze voor witte en donkere materialen ontstaat een contrast tussen rust en dynamiek.
Naast de living en de keukenruimte is er tevens een open bureau. De ruime hal geeft uit op twee slaapkamers. De master bedroom is voorzien van airco. De master bedroom beschikt over een heel ruime dressingruimte met ensuite badkamer. De tweede badkamer beschikt over een inloopdouche. Voorts is er een was- en strijkkamer aanwezig met ingemaakte kasten. De aandacht voor details komt ook terug in de vestiaire, die is uitgerust met een droogfunctie. Het pand heeft de beschikking over twee kelders en een inpandige individuele garage met sectionaalpoort. Deze garage heeft een verkoopprijs van 50.000 euro.

Zowel het zicht op het park als de afwerking van het appartement zelf geven dit pand een ecologisch tintje. Het appartement beschikt over volledige binnenisolatie. Overal is er dubbele beglazing aanwezig, bovendien gefilmd met gaslading om eventueel storend geluid buiten te houden. Aan de zuidkant zijn er discrete zonwerende ramen, en overal kunnen de rolgordijnen automatisch open of dicht worden gemaakt. Kortom: in dit pand zijn comfort en duurzaamheid partners die goed leven mogelijk maken.

Property IDW-028673
Asking price€ 845.000
Type of houseApartment
Living area -
Lot surface area -
Year of construction1960
Bedrooms2
Bathrooms-
Garages1
Shower rooms1

Cadastral Income-
EPC113 kWh/m²
Unique code1523668
Flood areaNiet medegedeeld
Planning permit-
Parcelling permit No
Planning permit Residential area
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision-

Engel & Völkers Gent-Centrum Kleine Vismarkt 2, 9000 Gent

  • Monday - FridayOpen from 10.00 - 18.00
  • Saturday Open from 13.00 - 16.30
  • Sunday Closed

Contact Engel & Völkers Gent-Centrum