Exceptioneel appartement met frontaal zeezicht Zeedijk-Duinbergen 390, 8301 Duinbergen
Ref. 3151242

House of House Real Estate
Asking price€ 995.000
Lot surface area85 m²
Living area85 m²

Contact House of House Real Estate

Dit appartement werd volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst en met de meest kwalitatieve materialen en technieken. De combinatie van deze natuurlijke materialen en kleuren zorgen samen met het frontale zeezicht voor een beleving van instant rust en verademing.

Indeling: 
Woonkamer en open keuken met frontaal zeezicht. De keuken is hypergeïnstalleerd met afwerking in eik en travertin en met professionele apparatuur van Vola en  V-Zug (afwasmachine, oven, koelkast/diepvries, inductieplaat met ingebouwd afzuigsysteem). 

Twee slaapkamers met telkens een ensuite badkamer (met ruime douches met enkele en dubbele wastafels), waarvan de grootste slaapkamer ook een dressing voorziet. Deze tweede slaapkamer biedt ook toegang tot het zuidelijke terras. Dit terras geeft zicht op het minigolfterrein van Duinbergen. 

Op verdieping -1 is er een kelder met aparte berging en er zijn eveneens verschillende mogelijkheden voor het bergen van fietsen.

Het appartement bevindt zich in Residentie Palace op de achtste verdieping. De prachtige en veelzijdige uitzichten, de ligging nabij winkels, het Stübbenpark, The Royal Belgian Sailing Club Duinbergen en de zorgvuldig uitgevoerde inrichting maken deze eigendom absoluut uniek. 

Property ID3151242
Asking price€ 995.000
Type of houseApartment
Living area85 m²
Lot surface area85 m²
Year of construction1962
Bedrooms2
Bathrooms2
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC229 kWh/m²
Unique code20191219-0002230246-RES-1
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential area
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision-

Contact House of House Real Estate