VERKOCHT ONDER VOORWAARDEN - compromis in opmaak Elzendreef 4, 2243 Zandhoven
Ref. 4347687

Cornelis & Partners
Asking priceOn request
Lot surface area3.000 m²
Living area451 m²

Contact Cornelis & Partners

Royale villa (450m2) gelegen in een residentiële wijk vlakbij het Albertkanaal te Pulle.
Je komt toe op een ruime oprit waar 4 extra parkeerplaatsen aangelegd werden, aangename voortuin met aansluitend een dubbele garage.
We betreden de woning via de stijlvolle inkomhal met talrijke maatwerk inbouwkasten, alle ruimte werd subliem benut. Vanuit de inkomhal bereiken we de riante leefruimte (75m2) voorzien van een open haard, maatwerk ten overvloed. De lichtrijke leefruimte & keuken lopen naadloos in elkaar en sluiten aan op een zonnige ontbijthoek. Een ontspanningsruimte (46m2) voorzien van sauna, douche, toilet en (kleed)kamer maken het gelijkvloers compleet. Op de benedenverdieping bereiken we nog een (muziek)studio en extra berging, er is ook een wijnkelder aanwezig.
Op de eerste verdieping welke deels met vloerverwarming is uitgerust bevinden zich 5 slaapkamers, waarvan een polyvalente ruimte (21m2) met ingerichte keuken, een bureau (22m2), verder nog 2 badkamers en 2 aparte toiletten. De master bedroom vervolledigd de bovenverdieping en beschikt over een ensuite badkamer.
De tuin is in symmetrie aangelegd en ideaal georiënteerd. Spectaculair verwarmd zwembad van 15M x 7M , Spa Hotspring 6-8 pers , guesthouse met open keuken, leefruimte, slaapgedeelte, badkamer en eigen garage

Property ID4347687
Asking priceOn request
Type of houseVilla
Living area451 m²
Lot surface area3.000 m²
Year of construction1980
Bedrooms7
Bathrooms5
Garages2
Shower rooms1

Cadastral Income€ 2.487
EPC261 kWh/m²
Unique code-
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit Yes
Parcelling permit Yes
Planning permit Other
Pre-emptive right No
Originating Summons-
Judicial decision-

Contact Cornelis & Partners