Hoogwaardig, ruime assistentiewoning op toplocatie nabij centrum Gent! Chantal Claeysdreef 5, 9000 Gent
Ref. 08/7845

Hillewaere Vastgoed Gent
Asking price€ 940.000
Lot surface areaNot known
Living area162 m²

Contact Hillewaere Vastgoed Gent

Parkresidentie "Instituut Moderne" biedt een uitstekend rustige ligging op de voormalige site van het "Institut Moderne pour Malades". Het voormalige ziekenhuis werd omgetoverd in prachtige en hoogwaardige assistentiewoningen, omringd door een park van ca. 5.000 m² met gastenparking. De rust en stilte, vlakbij het bruisend stadscentrum van Gent, zorgen voor de perfecte combinatie om rijkelijk van het leven te genieten!

Indeling:
Bij betreden van het appartement springen de grote raampartijen onmiddellijk in het oog, dewelke zorgen voor een enorme lichtinval. Het aangrenzend ruim en overdekt terras biedt zicht op de weelderige parktuin van ca. 5.000 m². De ruime leefruimte, volledig bekleed in parket, staat in directe verbinding met de open keuken en eetruimte. De keuken met kookeiland werd ingericht met kwalitatieve toestellen, waaronder een inductiekookplaat met werkbladdampkap en een stoomoven. De greeploze witte keukenkasten en het riante werkblad zorgen voor een tijdloze elegantie! Naast de talrijke keukenkasten voorziet de aangrenzende berging in extra opbergruimte.
Het appartement omvat 2 uiterst ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een aanpalende badkamer met inloopdouche en wasmeubel. Een ruime wasplaats, een extra berging en 2 aparte toiletten vervolledigen de indeling. Tot slot, bestaat de mogelijkheid een tweede badkamer te voorzien.
Dankzij de keuze van prachtige, hoogwaardige materialen biedt dit riante appartement (162 m²) u een stijlvolle woonbeleving! Bovendien is de residentie (met lift) en het gehele appartement rolstoeltoegankelijk.

Als kers op de taart beschikt de eigendom eveneens over maar liefst 2 kelderbergingen en een fietsenstalling. Er bestaat tevens de mogelijkheid tot aankoop van 2 ondergrondse parkeerplaatsen.

Buitengewone kenmerken:
- Centrale ligging op rustige, doch centrale ligging
- Luxueuze en stijlvolle woonbeleving in modern kader
- Uiterst ruim appartement met talrijke opbergruimten

Property ID08/7845
Asking price€ 940.000
Type of houseApartment
Living area162 m²
Lot surface area -
Year of construction2020
Bedrooms2
Bathrooms2
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC40 kWh/m²
Unique code44021
Flood area-
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential area
Pre-emptive right No
Originating Summons-
Judicial decision No

Hillewaere Vastgoed Gent Vlaanderenstraat 107B, 9000 Gent

  • Monday  By appointment
  • Tuesday - SaturdayOpen from 10.00 - 18.00
  • Sunday Closed

Contact Hillewaere Vastgoed Gent