Laatste unieke penthouse van 350 m2 binnen het project Moorland beschikbaar 9250 Waasmunster
Ref. RES18CR2102

1st Quality | RealtyDreamer®
Asking priceOn request
Lot surface area8.400 m²
Living area355 m²

Contact 1st Quality | RealtyDreamer®

Te midden de Heide van Waasmunster vinden we in een groene omgeving deze laatste penthouse terug met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 350 m2 terug op een terrein van circa 8.400 m2. Gelegen in de ‘gouden’ driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, met de luxe van rust én privacy. De penthouse bevindt zich in het eerste paviljoen en geniet van twee Zuid georiënteerd terrassen.
Beide paviljoenen werden opgetrokken in uiterst luxueuze bouwmaterialen en ‘blenden’ perfect met de omgeving. Het uitgangspunt van de bouwheer was een beleving te creeëren van 2 grote moderne villa’s die één zijn met de omringde natuur.
Dit gevoel in combinatie met een schitterende lichtinval, de aanwezigheid van aangename doorzonruimtes, het oog voor optimaal wooncomfort én de eigentijdse architectuur maakt van residentie Moorland een unieke parel in Waasmunster.
De kers op de taart is de zorgvuldig aangelegde landschappelijke tuin die specifiek ontworpen is met respect voor de omgeving. Het zorgt ervoor dat u volop kan genieten van de omgeving die de Heide typeert.
Verder genieten alle loften van de meest moderne technologie op vlak van energie, vloerverwarming, ventilatie, isolatie en domotica.
De verkoopprijs vermeld is exclusief registratierechten, notariskosten & BTW. Inclusief de vermelde prijs zitten tevens twee grote privatieve kelderbergingen.
Om het plaatje volledig af te maken, beschikt deze residentie tevens over aparte buiten autostaanplaatsen, zowel als een riante inpandige garage met bijhorende bergruimte (prijs op aanvraag).
(*) Het ingesloten plan is louter illustratief & ter inspiratie.
(**) Virtuele Tour beschikbaar op aanvraag.
Voor meer informatie kan u contact opnemen met Caroline op +32 (0) 495 55 74 98 of caroline@1stquality.be

Property IDRES18CR2102
Asking priceOn request
Type of housePenthouse
Living area355 m²
Lot surface area8.400 m²
Year of construction2018
Bedrooms4
Bathrooms1
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC-
Unique code-
Flood area-
Planning permit Yes
Parcelling permit Yes
Planning permit Residential park
Pre-emptive right No
Originating Summons-
Judicial decision No

1st Quality | RealtyDreamer® Ruisstraat 134, 9140 Tielrode

  • Monday - SaturdayOpen from 09.00 - 19.00 By appointment only
  • Sunday Closed

Contact 1st Quality | RealtyDreamer®