6 luxe appartementen in een uniek nieuwbouwproject! Oudaen 7 box 2.02, 2970 Schilde 's Gravenwezel
Ref. 4308626

De Boer & Partners Immobiliën Groep
Asking price€ 686.800
Lot surface areaNot known
Living area144 m²

Contact De Boer & Partners Immobiliën Groep

Zes luxe-appartementen in een uniek nieuwbouwproject in het groene hart van 's Gravenwezel. 

WONEN NAAR WENS
Zes luxe-appartementen, van gelijkvloers met tuin tot penthouse met riante terrassen, alles met de perfecte zuid-west oriëntatie. Met zonlicht van ‘s morgens vroeg in de slaapkamers, tot ‘s avonds laat op het terras aan de leefruimte. Dankzij de ideale plaatsing van de overdekte terrassen ten opzichte van de ramen geniet u van een aangenaam binnenklimaat.

Er is keuze uit 6 appartementen, gaande van ca. 127m² tot 150m², met of zonder tuin (tot ca. 180m²) en terrassen van ca. 34m² tot 50m². Twee of drie slaapkamers, één of twee badkamers, twee appartementen samenvoegen? Alles is mogelijk!
In de ondergrondse garage zijn er staanplaatsen en extra kelderbergingen voorzien.

De appartementen strekken zich uit van voor-tot achtergevel en kijken langs alle kanten uit op het groen. Ervaar het ruimtegevoel zowel binnen als buiten, dankzij de grote raampartijen en ruime terrassen aan uw leefruimte, keuken en slaapkamers. 

Residentie Giardino is er voor wie rust, privacy en vertrouwen op prijs stelt. Met slechts 6 appartementen, woont u in een kleine residentie.
Zo woont u niet alleen in alle vertrouwen. Ook in alle rust. Ver weg van de straatzijde, zonder verkeer of inkijk dankzij een afgesloten voortuin én 2.545m² parktuin.

Anders dan de meeste nieuwbouwprojecten, hoeft u niet te wachten op een volwaardige tuin. U geniet nu al van 150 jaar oude esdoorns, beuken en lindebomen. De beukenhaag, 50 jaar geleden aangeplant door Wirtz, reikt vandaag al 4 meter hoog. In het midden van de tuin is er een gezellig tuinhuisje met open haard. En vanaf de overdekte fietsenstalling vertrekt u ineens naar het Kloosterfietspad.

Residentie Giardino steunt op een sterke structuur in beton. De houten terrassen op een staalstructuur. Voor de afwerking koos de architect voor een duurzame houten gevelbekleding. Thermisch behandeld hout, uit verantwoorde bosbouw. Goed bestand tegen onze regen en hete zomers. Energiezuinig? Uiteraard wordt Giardino gebouwd volgens wettelijke energie- en schilnormen. Voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, optimale ventilatie en hergebruik van regenwater. Zo bent u op een duurzame toekomst voorbereid.

Property ID4308626
Asking price€ 686.800
Type of housePenthouse
Living area144 m²
Lot surface area -
Year of construction2022
Bedrooms3
Bathrooms1
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC-
Unique code-
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit Yes
Parcelling permit Yes
Planning permit Other
Pre-emptive right No
Originating Summons-
Judicial decision-

De Boer & Partners Immobiliën Groep Schoolstraat 2, 2970 Schilde

  • Monday - ThursdayOpen from 09.00 - 18.00
  • Friday Open from 09.00 - 17.00
  • Saturday Open from 10.00 - 14.00
  • Sunday Closed

Contact De Boer & Partners Immobiliën Groep