Prachtige villa op een rustige residentiële locatie te Pulle, Zandhoven 2243 Zandhoven
Ref. RES1CR2201

1st Quality | RealtyDreamer®
Asking price€ 1.495.000
Lot surface area3.676 m²
Living area576 m²

Contact 1st Quality | RealtyDreamer®

Deze statige pastorij villa is gebouwd in een rustige residentiële omgeving, midden in het groen. Genietend van full privacy en de bomen rondom. De eigendom typeert zich door haar zeer kwalitatieve afwerking en riante kamers.
In de prachtige inkomhal vinden we aansluiting naar een aparte bureelruimte, een vestiaire en gastentoilet. Het grote salon met houtkachel en aansluitende eetkamer genieten van een fantastisch zicht op de tuin. Deze ruimtes staan in directe verbinding met de open leefkeuken, volledig ingericht met Miele toestellen. Vlak naast de keuken bevindt zich een extra berging die als wasruimte fungeert, een bijkomend toilet en een dubbele garage met sectionale poort en een 2de trap naar de eerste verdieping.
Op deze eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers terug, die een mooie volledig ingerichte badkamer met ligbad en douche delen. De master bedroom is uitgerust met een eigen dressing, een badkamer met inloopdouche en ligbad en dubbele lavabo. Daarnaast geniet deze master bedroom een aparte kitchenette waardoor deze ruimte eventueel dienst kan doen als een aparte deel voor een nanny of kangeroe-wonen. Onmiddellijk aansluitend op de master bedroom is een oranjerie die een magnifiek uitzicht geeft over de tuin. Dit gedeelte van de eerste verdieping is zelfs bereikbaar via een buitentrap. Op diezelfde verdieping bevindt zich tevens een riante speelruimte (boven de garage).
De zolderverdieping is actueel volledig ingericht als een volwaardige aparte studio: voorzien van een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer voorzien van douche. De technische ruimte is tevens ondergebracht op deze verdieping. De zolderverdieping kan eveneens gebruikt worden als extra ruimte voor nanny of kangeroewonen, maar kan eventueel ook gebruikt worden als aparte bureelruimtes, speelruimte, man-cave, fitnessruimte enzovoorts.
Als kers op de taart geniet deze eigendom van een schitterende tuin met overdekt terras waar het heerlijk genieten is van de privacy en de rust rondom je heen. De woning is tevens voorzien van een aparte carport en bergruimte. Ideaal dus voor iemand die nog een oldtimer wenst te herbergen. EPC: 200 kWh/m2 jaar.

Property IDRES1CR2201
Asking price€ 1.495.000
Type of houseVilla
Living area576 m²
Lot surface area3.676 m²
Year of construction2002
Bedrooms6
Bathrooms3
Garages3
Shower rooms -

Cadastral Income€ 2.975
EPC200 kWh/m²
Unique code20180425
Flood area-
Planning permit Yes
Parcelling permit Yes
Planning permit Residential park
Pre-emptive right No
Originating Summons-
Judicial decision No

1st Quality | RealtyDreamer® Ruisstraat 134, 9140 Tielrode

  • Monday - SaturdayOpen from 09.00 - 19.00 By appointment only
  • Sunday Closed

Contact 1st Quality | RealtyDreamer®