RIANT VERNIEUWBOUWAPP. CA 173 M² TGO OUD GERECHTSHOF Britselei 68 box 501, 2000 Antwerpen
Ref. 4619492

Provas Immo Management
Asking price€ 745.000
Lot surface areaNot known
Living area173 m²

Contact Provas Immo Management

Deze recente vernieuwbouwrealisatie is zalig gelegen op de rand van het bruisende Zuid en de hippe theaterbuurt met het Mechelseplein als achterbuur.

Aan de voorzijde geeft het appartement met een gevelbreedte van 12,5 m uit op het eclectische oud Gerechtshof. Dit knappe uitzicht werd door de architect extra benadrukt dankzij de grote raampartijen, ideaal om van hieruit te genieten van het metropoolgevoel.

Het appartement van ca 173 m² bevindt zich op de vijfde verdieping en strekt zich als enige appartement op deze verdieping uit over de volledige breedte van de residentie.

De riante leefruimte aan de voorzijde geniet enorm veel lichtinval met een weids zicht op het groen en de Britselei. Er werd doorlopend gekozen voor een warme wengé parket wat het ruimtegevoel extra benadrukt. Eyecatching is de centrale betonnen zuil die bij de totaalrenovatie terug werd blootgesteld.

De ruimtes werden heel moduleerbaar ingetekend door te werken met stalen glasdeuren. Zo kan gekozen worden voor openheid of net privacy, afhankelijk van de indeling en het moment.

De tweedelige leefruimte kent zo verschillende functies; salon met eetkamer, bureau of tweede slaapkamer. De stalen boekenkast met strak design zorgt voor een subtiele afscheiding tussen de leefruimte en de inkom van het appartement.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Een vintage vibe geeft de keuken karakter: greeploze, houtfineer kastjes met hier en daar een groene touch in combinatie met het dunne inox keukenblad. Inductiekookvuur, tepanyaki bakplaat van Siemens, combi oven-steamer en oven, koelkast, vaatwasser en zelfs aan een wijnklimaatkast is gedacht.
Aansluitend bij de keuken bevindt zich de eetkamer.
Twee terrassen van in totaal ca 13,5 m² waar u zalig kan genieten van een aperitiefje in de late namiddag- en avondzon.

Een praktische bijkeuken voor extra bergruimte biedt plaats voor een extra koelkast desgewenst.

De slaapkamer beschikt over een meterslange dressingkast. De ensuite badkamer werd volledig opengewerkt. Dubbele lavabo en royale ronde inloopdouche met zitbankje, volledig afgewerkt in Mortex met Vola kraanwerk. Tweede, apart toilet.

Een tweede berging voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Niko Mysterious ‘onzichtbare’ lichtschakelaars en stopcontacten, retro looking radiatoren, stalen deuren… Een voorsmaakje van de snufjes waar aan gedacht werd bij de inrichting van dit uitzonderlijke appartement!

Een privatieve kelderberging is reeds begrepen in de verkoopprijs.

Verkoopprijs: 745.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Property ID4619492
Asking price€ 745.000
Type of houseApartment
Living area173 m²
Lot surface area -
Year of construction -
Bedrooms2
Bathrooms1
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC128 kWh/m²
Unique code2524963
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Other
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision-

Provas Immo Management Museumstraat 14 B, 2000 Antwerpen

  • Monday - FridayOpen from 10.00 - 18.00
  • Saturday  By appointment
  • Sunday Closed

Contact Provas Immo Management