Exclusieve villa in een groene omgeving Beerzelstraat 19 bus B, 2580 Beerzel
Ref. 214

Boonstra Vastgoed
Asking price€ 965.000
Lot surface area1.200 m²
Living area405 m²

Contact Boonstra Vastgoed

In een groene omgeving te Beerzel bevindt zich deze exclusieve villa (2012) met 4 slaapkamers en zwembad op een perceel van 1200 m². U bevindt zich hier in een rustige straat, toch vlakbij het centrum van Beerzel met winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de majestueuze inkomhal met gastentoilet en aparte bureauruimte. Deze ruimte schikt zich voor uw zelfstandige activiteit. De prachtige leefruimte van 60 m² geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De zithoek is uitgerust met een gezellige gashaard en geeft een prachtig zicht op de uitstekend onderhouden tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is uitgerust met kwalitatieve toestellen en een schitterend gasfornuis. Grenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken, een extra berging en de wasruimte. Het gelijkvloers beschikt verder nog over een extra douche en de inpandige garage. Vanuit de garage hebt u toegang tot de praktische kelder van 65 m² waar u nog voldoende opslagruimte hebt.

De master bedroom op de 1ste verdieping is voorzien van een ruime inloopdressing en badkamer met dubbele lavabo, toilet, inloopdouche en ligbad. Verder geeft de nachthal ons nog toegang tot 3 slaapkamers, een dressing en de tweede badkamer, voorzien van lavabo, inloopdouche en toilet. De zolderruimte van 145 m² is bereikbaar met een vaste trap vanuit de nachthal en biedt nog de mogelijkheid voor extra kamers.

Vooraan de woning hebt u voldoende parkeermogelijkheden. Deze unieke woning onderscheidt zich door tal van aspecten. De prachtige tuin geniet van een zuid-gerichte oriëntatie. Het groot verwarmd zwembad beschikt ook over een poolhouse. U bevindt zich hier volledig in het groen, met als gevolg 0% inkijk zodanig dat u volledig privé kan genieten van deze prachtige woning. Contacteer ons voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Luxueuze afwerking
- Zwembad met poolhouse
- Rustige en groene omgeving

Property ID214
Asking price€ 965.000
Type of houseVilla
Living area405 m²
Lot surface area1.200 m²
Year of construction2012
Bedrooms4
Bathrooms2
Garages1
Shower rooms3

Cadastral Income€ 2.203
EPC-
Unique code12029-G-2010/00074/EP06796/A001/D01/SD001
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential area
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision-

Contact Boonstra Vastgoed