A-KLASSE APPARTEMENT OP PREMIUM LOCATIE De Merodelei 29, 2018 Antwerpen
Ref. 4788729

Immodôme
Asking price€ 720.000
Lot surface areaNot known
Living area217 m²

Contact Immodôme

In de residentiële, stijlvolle buurt achter het statige Albertpark, vlakbij de vernieuwde site van Brouwerij De Koninck en Groen Kwartier. Ook supermarkten, openbaar vervoer en uitvalswegen om de hoek.

Dit prachtige appartementsgebouw in art-decostijl werd in 1928 ontworpen door arch. David Moëd. Het appartement op de 5de verdieping ademt één en al licht en luxe uit, al helemaal na de volledige renovatie van 2018.
Hier kom je thuis in een walhalla van zen en grootsheid. Origineel visgraatparket, duizelingwekkend hoge plafonds, nieuwe ramen naar origineel ontwerp, deuren met oceanic glas… Hier werd elk detail geïnspecteerd, gerenoveerd of knap geïntegreerd in het geheel. Zelfs de inkomhal werd betrokken in het totaalconcept.

Noch vooraan, noch achteraan overburen, dus geen inkijk, enkel een prachtig uitzicht over historische gebouwen aan de voorzijde, en niets dan groen achteraan. Op het gezellige, overdekte terras geniet je volop van je siësta of aperitiefje, vijf hoog tussen de boomkruinen.

Ook aan de strakke, stijlvolle keuken op terrazzovloer, voorzien van alle luxetoestellen, heb je een extra terrasje: fijne plek voor een snel ontbijt of kopje koffie.

Drie rustig gelegen, grote slaapkamers, waarvan één super sized hoofdslaapkamer. In de ruime badkamer, met weer dezelfde hedendaagse terrazzovloer, vind je een dubbele wastafel, heerlijk ligbad en XL inloopdouche. Handige ingemaakte kasten all over, zowel authentieke als gloednieuwe exemplaren.

Mogelijkheid tot overname huurparking.

Property ID4788729
Asking price€ 720.000
Type of houseApartment
Living area217 m²
Lot surface area -
Year of construction1928
Bedrooms3
Bathrooms1
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC260 kWh/m²
Unique code-
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit No
Parcelling permit No
Planning permit Other
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision-

Contact Immodôme