Found & Baker Properties
Asking price€ 1.650.000
Lot surface area1.363 m²
Living area530 m²

Contact Found & Baker Properties

Intelligent wonen primeert. Deze woning met de laatste technologische en energiezuinige snufjes is gelegen in een rustige villawijk op een perceel van 1.363 m² en biedt een prachtig uitzicht over de zuid georiënteerde tuin. De grote raampartijen aan de achterkant van de woning laten een zee van natuurlijk licht door.

De vormgeving van deze woning is strak, modern en ongecompliceerd. De woning met een bewoonbare oppervlakte van 530 m² leunt tegen een helling en is opgedeeld in drie niveaus toegankelijk via een trap en een lift. Het tweede niveau omvat de master bedroom met dressing en badkamer, een ruime leef- en eetruimte en een hyper-geïnstalleerde keuken die zowel uitgeven op de prachtige aangelegde tuin met jacuzzi alsook op een binnenplaats met zwembad.

Niveau één is als volgt ingedeeld: bureau, ontspanningsruimte, 5 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.

Op gelijkvloers vindt men de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een wijnkelder met klimaatregeling, een berging, een wasruimte en twee technische ruimtes terug. Aansluitend beschikt men over een dubbele garage met berging.

Mogelijkheid tot aankopen van twee bouwpercelen van telkens 1.000 m².

De woning is verder uitgerust met een domotica-systeem, zonnepanelen, diefstalbeveiliging, camerabewaking met lichttorens, airconditioning, en een laadvoorziening voor elektrische voertuigen.

Kortom een ultramoderne woning voor een energiezuinig en toekomstbewust gezin die een optimaal levenscomfort wenst te behouden.

Property IDBFV4300
Asking price€ 1.650.000
Type of houseVilla
Living area530 m²
Terrasopp. -
Lot surface area1.363 m²
Year of construction2011
Bedrooms6
Bathrooms2
Garages2
Shower rooms -

Cadastral Income€ 6.531
EPC104 kWh/m²
Unique code23101
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit Yes
Parcelling permit Yes
Planning permit Residential park
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision No

Contact Found & Baker Properties